Ιδού η λύση, κύριε Κουβέλη

• Η ΔΗΜΑΡ, για να γλυκάνει την «κατάποση» του πικρού κινίνου των «καταραμένων μέτρων» από τους ένστολους, δηλώνει: Θα αποσύρονται τα επώδυνα μέτρα όταν βρίσκονται πόροι από ισοδύναμα.

• Μόνο που όταν βρεθούν -και αν βρεθούν- τα ισοδύναμα που προτείνει ο κ. Κουβέλης (αναδιοργάνωση ΕΔ, πώληση πεπαλαιωμένου πολεμικού υλικού, μείωση στρατιωτικών αποστολών στο εξωτερικό, κλείσιμο στρατοπέδων κ.λπ.) και αφήσουν χρήμα, ο… γάιδαρος (συγγνώμη για την παρομοίωση), δηλαδή τα στελέχη, θα έχει… ψοφήσει. Σοφόν το σαφές… Ύστερα, κύριε Κουβέλη μου, ξέρετε καμιά χώρα που έχει ανάγκη πεπαλαιωμένου πολεμικού υλικού, να της το πουλήσουμε;

• Η στήλη προτείνει στον κ. Κουβέλη, για να τον βοηθήσει, να απαιτήσει ως εταίρος της κυβερνητικής «τρόικας» να εκποιηθούν ΤΩΡΑ τα δύο τεράστια στρατόπεδα της Θεσσαλονίκης που χάρισε, παράνομα, ο κ. Ε. Βενιζέλος στα φιλαράκια του των ΟΤΑ, για αγορά ψηφαλακίων, από τα οποία θα εισπραχθούν τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ. Έτσι θα μείνουν άθικτες οι αποδοχές των στελεχών και θα περισσέψουν χρήματα για αγορά πυρομαχικών αρμάτων, μπαταριών υποβρυχίων, ανταλλακτικών μαχητικών. Σπεύσατε, κύριε Κουβέλη, εκτός αν δεν θέλετε να στενοχωρήσετε τον εταίρο σας.

• «Το πιλοτήριο ενός μαχητικού και ενός ΑΠΑΤΣΙ, η έδρα του δικαστικού ή το κυνηγητό του εγκληματία δεν είναι απλή υπόθεση δημοσίων υπαλλήλων», γράφει, σωστά, ο κ. Μπ. Κούτρας («Π.Θ.» 2/9).


Σχολιάστε εδώ