ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!

Ουσιαστικά, δηλαδή, θα ανοίξει τον δρόμο στους δύο υποψήφιους επενδυτές να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Τους Βιντιάδη και Χάρις θα ενημερώσουν κατά κύριο λόγο ο Σταύρος Αδαμίδης, ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Γιάννης Βούρος. Οι τρεις τους είναι που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις του τελευταίου μήνα, καθώς ο νυν πρόεδρος Θωμάς Μαύρος περιορίζεται σε ρόλο κομπάρσου. Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές, άλλωστε, φέρεται να έχουν διαμηνύσει πως σχεδιάζουν τη ριζική αναδιάρθρωση του ΔΣ, με την κούρσα για τον επόμενο πρόεδρο να ‘χει ήδη ξεκινήσει, και πρώτο φαβορί εμφανίζεται πλέον ο Δημητρέλος, καθώς ο Αδαμίδης αρνήθηκε να επιστρέψει, επειδή άγχεται για τις αντιδράσεις των οπαδών.

Ο έλληνας εφοπλιστής και ο άγγλος τραπεζίτης αναμένεται να παρακολουθήσουν το σημερινό ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Έτσι θα πάρουν μια γεύση για το τι σημαίνει Ένωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κυρίως ο Χάρις, καθώς ο Βιντιάδης δηλώνει οπαδός του «Δικεφάλου».

Ψάχνουν 15 εκατ. ευρώ
Με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στους δύο υποψήφιους επενδυτές, για να βγει η χρονιά δίχως το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΚ θα χρειαστεί περίπου 15 εκατ. ευρώ επιπλέον των εσόδων που αναμένεται να έχει ως το τέλος της περιόδου. Χρήματα που για τα ελληνικά δεδομένα μοιάζουν αποτρεπτικά, αλλά για έναν τραπεζίτη, και δη Άγγλο, μπορεί να αποδειχτούν… ψιλά, καθώς ο Χάρις φέρεται να ‘χει δυνατότητα άντλησης κεφαλαίων από διάφορες ανεπτυγμένες χώρες.
Τόσο ο Βιντιάδης όσο και ο Χάρις, πάντως, θέλουν στο πλευρό τους και τους υπάρχοντες μετόχους. Φυσικά με μικρότερο ποσοστό από αυτό που διαθέτουν σήμερα. Ειδικά επιθυμούν τη συνεργασία με τον Νίκο Νοτιά, επειδή -όπως λένε στα Σπάτα- «άλλο είναι να μοιραστούν τα 15 εκατ. ευρώ σε πέντε άτομα και άλλο σε δύο».


Σχολιάστε εδώ