Δίνει έμφαση στην ταχύτητα ο Ολυμπιακός!

Φουλ τις μηχανές του Ολυμπιακού βάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας! Με όπλο την πιεστική άμυνα, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δίνει εντολή στους παίκτες του να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο και να εκμεταλλευτούν τους γρήγορους παίκτες που διαθέτουν. Ο Σπανούλης, ο Λο, ο Παπανικολάου, ο Περπέρογλου, ο Πρίντεζης, αλλά και οι Χάινς, Ντόρσεϊ μπορούν να ξεδιπλώσουν τον αιφνιδιασμό, στον οποίο ποντάρει πολλά ο Μπαρτζώκας.
«Έχουμε παίκτες που μπορούν να τρέξουν και να σκοτώσουν κάθε αντίπαλο με απανωτούς αιφνιδιασμούς», τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο νεαρός τεχνικός.
Ένα άλλο χαρτί που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Μπαρτζώκας είναι τα περιορισμένα συστήματα για τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός θα αναλάβει κυρίως οργανωτικά καθήκοντα και θα αφήσει το σκοράρισμα στους συμπαίκτες του, καθώς θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τις άμυνες που θα προσαρμόζονται πάνω του. Έτσι θεωρούν στον Πειραιά ότι πάντα θα υπάρχει ελεύθερος παίκτης του Ολυμπιακού για να σκοράρει. «Στον Βασίλη αρέσει να δημιουργεί», λένε συμπαίκτες του Σπανούλη, ο οποίος θα ‘χει απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσα στο παρκέ, ως ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ