Βουβό το διαζύγιο Βενιζέλου – Χρυσοχοΐδη

Τότε βρέθηκε η «σολομώντεια λύση» να μη γίνει καμία κίνηση, να μην υπάρξει δηλαδή αντικατάσταση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, και να μεσολαβήσει το διάστημα των διακοπών μήπως και εκτονωθεί η κατάσταση.

Οι διακοπές παρήλθαν εδώ και δύο τουλάχιστον εβδομάδες, η εκκρεμότητα όμως παρέμεινε και φαίνεται ότι το διαζύγιο όπου να ʼναι βγαίνει.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, που δεν πήγε στην εκδήλωση για την επέτειο της 3ης Σεπτέμβρη, έχοντας ενημερώσει βέβαια από πριν, δεν εμφανίστηκε ούτε στην κρίσιμη σύσκεψη του ΚΤΕ Οικονομικών, όπου παραβρέθηκε και μίλησε ο Βενιζέλος (και στην οποία, λόγω του ότι συζητήθηκαν τα μέτρα, έδωσαν το «παρών» 22 από τους 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ).

Η συνέχεια του «σίριαλ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ» παίχτηκε δύο 24ωρα αργότερα, στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείτο και θα ετίθετο σε ψηφοφορία η τροπολογία για τη Siemens.

Εκεί «αντʼ αυτού» (δηλαδή στη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ) εμφανίστηκε ο Φίλιππος Σαχινίδης, επιτιθέμενος μάλιστα με δριμύτητα κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Και όλα αυτά ενώ ήταν παρούσα, και μάλιστα πήρε και τον λόγο, η άλλη κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, η Εύη Χριστοφιλοπούλου.


Σχολιάστε εδώ