Παιχνίδια εξουσίας στον ΠΑΟ από Αλαφούζο και Βγενόπουλο

Οι πρώτες διαφωνίες εντοπίστηκαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και έγιναν αντιληπτές από το άρθρο του Γιώργου Λιβέρη, ο οποίος επέκρινε εμμέσως πλην σαφώς τη στάση του Αλαφούζου, με βασικό επιχείρημα ότι το ΔΣ της ΠΑΕ ενέκρινε ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ και ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας την περιόρισε στα 6 εκατ. ευρώ. Ακολούθησε μια σειρά δημοσιευμάτων με κριτική στις ενέργειες του Αλαφούζου, ενώ δόθηκαν και συμβουλές για αλλαγή πλεύσης.

Στο περιβάλλον του Αλαφούζου κάνουν λόγο για περίεργες τακτικές από την πλευρά του Βγενόπουλου, αλλά αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν τις απόψεις τους και απλώς κατηγορούν τους ρεπόρτερ που εμμέσως πλην σαφώς εκφράζουν τις θέσεις του βασικού μεγαλομετόχου.

Βλέπει και… Τσάκα

Από τους συνεργάτες του Αλαφούζου υπάρχει και διαρροή για συναντήσεις του Βγενόπουλου με τον Βλάση Τσάκα! Πληροφορίες που διαψεύδονται τόσο από τον μέτοχο του «τριφυλλιού» όσο και από τον εκπρόσωπο διαφόρων Σαουδαράβων. Το θέμα, όμως, έχει πάρει έκταση και πληθαίνουν καθημερινά εκείνοι που μιλούν με βεβαιότητα για πλήρη αποκατάσταση στις σχέσεις Τσάκα και Βγενόπουλου. Παράλληλα, όμως, γίνονται προσπάθειες για απευθείας επαφή του Παναθηναϊκού με τον πρίγκιπα Φαϊζάλ, κυρίως για να διερευνήσουν οι «πράσινοι» τις προθέσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο επένδυσής του στο «τριφύλλι», χωρίς όμως την παρουσία του Τσάκα στην ΠΑΕ.

Επιμένει για δύο ο Φερέιρα

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, έχουν αρχίσει τα χαμόγελα, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό Ατρομήτου και ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» θα εισπράξουν επιπλέον 2,5 εκατ. ευρώ από τα έσοδα που υπολόγιζαν για την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να επιμένει για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου με επιτελικές ικανότητες κι ακόμα ενός επιθετικού.

Τα χρονικά περιθώρα, ωστόσο, έχουν στενέψει επικίνδυνα και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στράφηκαν και προς ελεύθερους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν και στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.


Σχολιάστε εδώ