Υπόσχεση Μαρινάκη στη θύρα 7 για ενίσχυση με δύο μεταγραφές

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποκάλυψε ότι δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του στο φιλικό με τη Νάπολι, αλλά διευκρίνισε κατηγορηματικά ότι βρίσκεται στο πλευρό του πορτογάλου τεχνικού, σε μία προσπάθεια να κόψει μαχαίρι την κυοφορούμενη αμφισβήτηση για τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε και κυρίως για να περάσει στους παίκτες το μήνυμα ότι «αφεντικό στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής σας».

Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται και γράφονται διάφορα για τις σχέσεις του Ζαρντίμ με διάφορους παίκτες του Ολυμπιακού. Αρκετοί αναδεικνύουν την ανάγκη να φτιάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, διότι «είναι απαραίτητο συστατικό σε μια επιτυχημένη ομάδα», όπως σχολιάζουν χαρακτηριστικά. Απόλυτα φυσιολογικά, λοιπόν, ο Μαρινάκης πήρε την μπάλα στα πόδια του και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος αποτελεί και το προσωπικό στοίχημά του σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη σεζόν για τον Ολυμπιακό. Κυρίως επειδή ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει αυξημένο βαθμό συσπείρωσης, ενώ ο ΠΑΟΚ διαθέτει πλέον έναν επιφανή επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεσή του.

Ψάχνει και κόφτη

Στο πλευρό του Ζαρντίμ τάχθηκε ο Μαρινάκης και κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ζήτησε, μάλιστα, και από τους συνδεσμίτες να στηρίξουν τον προπονητή της ομάδας. Η σημαντικότερη είδηση, όμως, ήταν η υπόσχεση που έδωσε στους οπαδούς για ενίσχυση της ομάδας. Τόσο με έναν παίκτη για το κενό του Μιραλάς όσο και για τη θέση του αμυντικού μέσου – «αν βρούμε κάποιον καλύτερο απ’ αυτούς που έχουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Για το αριστερό άκρο της επίθεσης οι επιλογές είναι συγκεκριμένες. Ο Κακουτά αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο, επειδή στον Πειραιά θεωρούν ότι μπορούν να τον αναδείξουν και να τον μοσχοπουλήσουν. Γι’ αυτό και προσπάθησαν να τον αποκτήσουν δανεικό με οψιόν αγοράς ή και με καθεστώς συνιδιοκτησίας.

Αρχικά, πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν την πόρτα του Νενέ, αλλά ο Βραζιλιάνος τούς ζήτησε ακατέβατα 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο ως ετήσιες αποδοχές. Χρήματα που αποκλείεται να έδινε ο Ολυμπιακός, διότι εκτός από την οικονομική συγκυρία με τέτοιο συμβόλαιο θα προκαλούσαν αναστάτωση στα αποδυτήρια. Έτσι, με εντολή του Μαρινάκη στράφηκαν προς άλλες επιλογές, με τον Κακουτά στην κορυφή της λίστας τους και τον Μπεναγιούν δεύτερη επιλογή.


Σχολιάστε εδώ