Μέτωπο με τον Κατσαρή ανοίγει ο Βρύζας για χάρη του Σαββίδη!

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής μπλόκαρε την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στην ΠΑΕ επειδή διαφώνησαν στα χρήματα που δίνει ο επιχειρηματίας στον Ερασιτέχνη. Στους συνεργάτες του ο Κατσαρής δικαιολόγησε τη στάση του ως μια προσπάθεια να διασφαλίσει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και ως επιθυμία του να ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία. Από την πλευρά του Σαββίδη το επιχείρημα ήταν πως δεν μπορεί να δίνει ο υποψήφιος επενδυτής τα χρήματα που ζητάει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ανέρχονται σε 500.000 ευρώ ετησίως, μαζί με ποσοστό από τα καταστήματα της Τούμπας, επειδή «αναλαμβάνει μια υπερχρεωμένη ομάδα».

Με τα επιχειρήματα του ομογενούς επιχειρηματία συμφωνεί και ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος γνωρίζει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δικέφαλος του Βορρά. Μόνο με εισροή κεφαλαίων θα μπορέσει να ορθοποδήσει ο ΠΑΟΚ, και ο Βρύζας το αντιλαμβάνεται και στηρίζει το εγχείρημα του Σαββίδη. Ο εκνευρισμός του παλαίμαχου άσου δημιουργείται και από την προσπάθεια του Κατσαρή να επιβάλει στον επενδυτή την επιστροφή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΠΑΕ.

Το ξεκαθάρισμα του τοπίου περιμένει με αγωνία και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Αν και από τον ΠΑΟΚ διοχέτευσαν το τελευταίο διήμερο ότι τα βρήκαν με τον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του με μείωση αποδοχών, η αλήθεια είναι διαφορετική. Ο Σαλπιγγίδης έχει ζητήσει να συναντηθεί και με τον Σαββίδη, εφόσον ο τελευταίος μπει στην ΠΑΕ, και έπειτα θα πάρει την απόφασή του.


Σχολιάστε εδώ