Κόμμα ετοιμάζει και ο Νικολόπουλος!

Στις κατ’ ιδίαν συνομιλίες του δεν κρύβει τις αρχηγικές φιλοδοξίες του, καθώς και την επιθυμία του να προχωρήσει στον δρόμο που χάραξε ο Π. Καμμένος. Θεωρεί μάλιστα ότι υπερέχει αυτού τόσο στην πολιτική εμπειρία, όσο και στην αξιοπιστία.

Τις φιλοδοξίες του αυτές υπηρετεί η τακτική την οποία εφαρμόζει τις τελευταίες εβδομάδες με αλλεπάλληλες δηλώσεις, επιστολές προς βουλευτές της ΝΔ, αλλά και παρεμβάσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter). Παράλληλα, ασκεί αυστηρή κριτική στον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, κατηγορώντας τον για αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων με απώτερο σκοπό να ωφεληθεί πολιτικά από ενδεχόμενη φθορά της κυβερνητικής παράταξης. Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, ο κ. Νικολόπουλος δεν προτίθεται να προσχωρήσει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αντίθετα μάλιστα στοχεύει να προσεγγίσει στελέχη του και να τα εντάξει στη δική του πολιτική πρωτοβουλία. Λέγεται μάλιστα ότι έχει ήδη ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, ενώ από τη ΝΔ συνομιλεί με τον πρώην βουλευτή και υπουργό Σ. Τσιτουρίδη.
Η… προοπτική ίδρυσης πολιτικής κίνησης ή κόμματος από τον κ. Νικολόπουλο αντιμετωπίζεται με σχεδόν χιουμοριστική διάθεση από τη Λ. Συγγρού, ενώ κομματικοί παράγοντες σημειώνουν ότι τους μόνους που μπορεί να μαζέψει είναι οι συγγενείς του και οι παπάδες της Αχαΐας!


Σχολιάστε εδώ