ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Ξαφνικά, το μεσημέρι της Παρασκευής, με προσωπική απόφαση του πρωθυπουργού που δεν ήξεραν ούτε οι αρμόδιοι υπουργοί, έγινε αλλαγή φρουράς στο ΣΔΟΕ. Έφυγε ο γνωστός Εισαγγελέας κ. Διώτης και ανέλαβε ο πρώην διευθυντής ΔΟΥ Στέλιος Στασινόπουλος. ===Πολύ θετικά υποδέχθηκε ο κόσμος σε κάθε πόλη το σχέδιο του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια «Ξένιος Ζευς», που προβλέπει τη σύλληψη όλων των παράνομων μεταναστών. Ήδη βλέπεις παντού το αποτέλεσμα… ===Υπάρχει κάπου φως, μαθαίνω, να δεήσει η «τρόικα» να πει «ναι» στην εξόφληση του ληξιπρόθεσμου σε 60 δόσεις. Μακάρι. ===Στην Ιταλία ο Μόντι έβαλε πωλητήριο σε κάστρα, παλάτια και ιστορικά μνημεία και μύτη δεν άνοιξε… ===Για την Κεφαλονιά ταξίδεψε αεροπορικώς προχθές το βράδυ ο υπουργός αναπληρωτής Χρήστος Σταϊκούρας. Κανένας αστυνομικός δεν τον συνόδευε, ή κάποιος παρατρεχάμενος… Μόνος κάθισε στην ουρά και αυτό σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους συνεπιβάτες του. Στάση αυτονόητη ήταν. Είναι γνωστή η σεμνότητα και οι χαμηλοί τόνοι του Χρήστου Σταϊκούρα. ===Από το γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη μας δήλωσαν ότι ουδέποτε συναντήθηκε με τους κ. Ψυχάρη και Μπόμπολα. Το σημειώνουμε. ===Άκουσα ότι δύο βουλευτές της ΝΔ, μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας, συγκεκριμένα ο Γιώργος Βλάχος και ο Γιώργος Καρασμάνης, είπαν όχι στον πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννη Τραγάκη, όταν τους τηλεφώνησε για να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Επιτροπής που διέγραψε τον Ν. Νικολόπουλο.

***

• Στην ταβέρνα «Άγγελος» στον Πάνορμο της Μυκόνου εθεάθη ο Άγγελος Φιλιππίδης, πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ο οποίος και διατυμπάνιζε ότι μέχρι τον Νοέμβριο θα έχει πέσει η κυβέρνηση, προσθέτοντας ότι έρχεται… ο Αλέξης Τσίπρας.

***

Υποκρισία στον κύβο…

Να ήταν η μοναδική περίπτωση που ένας βουλευτής διορίζει στο γραφείο του την κόρη του και τον στήνουν στον τοίχο; Όμως δεν είναι ο Βύρων Πολύδωρας ο μόνος που… εγκλημάτισε. Το ίδιο έχουν κάνει πάρα πολλοί, από το 1981 και εντεύθεν. Μεταξύ των οποίων πρωτοκλασάτοι του ΠΑΣΟΚ, βουλευτές και υπουργοί που έχουν… αγιοποιηθεί και τις κόρες τους τις είχαν διορίσει ως μετακλητούς υπαλλήλους στο υπουργικό τους γραφείο. Άλλοι, και μάλιστα πολλοί, και τις γυναίκες τους! Κορυφαίοι και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και λέξη ποτέ δεν γράφτηκε.
Ο Βύρωνας τους ενόχλησε…


Σχολιάστε εδώ