Ανεβάζει τους τόνους ο Μαύρος και απειλεί με αποχώρηση!

Την ώρα που ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπαθεί να πετύχει την καλύτερη δυνατή ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, ο παλαίμαχος άσος και νυν πρόεδρος της ΠΑΕ εξακολουθεί να βρίσκει κλειστές τις πόρτες αυτών που επιχειρεί να προσεγγίσει για να βρει ρευστό.

Λείπει 1 εκατ. ευρώ

Ο μεγάλος βραχνάς για την ΑΕΚ παραμένει η ληξιπρόθεσμη οφειλή για το άρθρο 44. Από τα χρήματα που διαθέτει στα χέρια του ο Ανδρέας Δημητρέλος λείπουν περίπου 500.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθούν αμέσως, ενώ ανάλογο ποσό απαιτείται και για την προκαταβολή στο Δημόσιο, εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα για νέα ρύθμιση. Με δεδομένο ότι οι συνεργάτες του Μαύρου αρνούνται να βάλουν χρήματα στην ΠΑΕ, οι επιλογές του προέδρου είναι περιορισμένες. Γι’ αυτό αποφάσισε να βγει δυναμικά στην επίθεση και να δείξει άλλη μια φορά προς την πλευρά των μετόχων, τους οποίους χαρακτηρίζει υπεύθυνους για την κατάσταση του Δικεφάλου. Η δήλωση του Μαύρου ότι «δεν θα σκάσει η ΑΕΚ στα χέρια μου» είχε στόχο να κινητοποιήσει τους οπαδούς, να τους βγάλει στον δρόμο και να τους ωθήσει σε νέες κινήσεις πίεσης προς τους μετόχους. Το πρόβλημα για τον παλαίμαχο άσο αλλά και για την Ένωση είναι ότι δεν έχουν εναλλακτικό πλάνο. Οι μέτοχοι δείχνουν και δηλώνουν αποφασισμένοι να κόψουν κάθε δεσμό με την ΑΕΚ, αν και οι συνεργάτες του Μαύρου υποστηρίζουν πως «απλώς θέλουν να μας βγάλουν εκτός παιχνιδιού για να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στην ομάδα και έτσι να αποφύγουν τον διαχειριστικό έλεγχο».

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ κινδυνεύει να γίνει η μόνη ομάδα που μπορεί να μείνει χωρίς φορολογική ενημερότητα, ενώ την ίδια ώρα στο αγωνιστικό κομμάτι γίνεται ορατή η έλλειψη παικτών που να μπορούν να της εξασφαλίσουν την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. «Αν βάλουμε άλλες φανέλες στα παιδιά, τότε θα πέσουμε, όπως συνέβη πέρσι με τη Δόξα», μας είπε παράγοντας της Ένωσης, που δικαιολογεί απόλυτα τον Βαγγέλη Βλάχο για την απαίτησή του να αποκτηθούν άλλοι τέσσερις παίκτες μετά τον Φουρτάδο και τον Κουτρουμπή, δύο παίκτες που ακόμα και πέρσι δεν θα περνούσαν ούτε έξω από τα Σπάτα.


Σχολιάστε εδώ