ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Ο βασικός στόχος, όμως, παραμένει η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, και μάλιστα η εικόνα των άλλων ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ αυξάνει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού.

Ακόμα και η θεωρητικά πλούσια Φενέρμπαξε μοιάζει προσιτός αντίπαλος, ενώ η Μάλαγα, που με το περσινό ρόστερ αποτελούσε φόβητρο, ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Στις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε την πίστη ότι με τη δουλειά της προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτόματα τα 5 εκατ. ευρώ θα γίνουν μίνιμουμ 20 εκατ. ευρώ και οι «πράσινοι» θα λύσουν μονομιάς κάθε οικονομικό πρόβλημα. Κυρίως, όμως, θα συσπειρώσουν τον κόσμο τους, που ακόμα παρακολουθεί αποστασιοποιημένος τις ενέργειες του Αλαφούζου, όπως μαρτυρούν τα μόλις 6.000 μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Διχασμός για Καραγκούνη

Το μόνο σύννεφο που υπάρχει πάνω από την Παιανία έχει τη μορφή του Γιώργου Καραγκούνη. Ο διεθνής μέσος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και επέρριψε τις ευθύνες του διαζυγίου στον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι αντιδράσεις του κόσμου υποχρέωσαν τον Αλαφούζο να βγει και να δηλώσει ότι το θέμα του έμπειρου μέσου παραμένει ανοικτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν θέλει ούτε να ακούει για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο αρχηγός της Εθνικής στην Παιανία. Εξαρχής, άλλωστε, είχε θέσει ως όρο ο Φερέιρα την παραμονή μόνο ενός εκ των Κατσουράνη, Καραγκούνη.

Φουλάρει για μεταγραφή

Το θέμα του Καραγκούνη έχει διχάσει τους «πράσινους» και έτσι στο περιβάλλον του Αλαφούζου αναζητούν τρόπο για να επαναφέρουν την ηρεμία και τη συσπείρωση. Ο ιδρυτής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έχει συμφωνήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή με ικανότητα να βοηθάει και στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής αλλά και στον άξονα ως εσωτερικός μέσος. Πρώτη επιλογή παραμένει ο πορτογάλος Σιμάο, παρά τις υψηλές απαιτήσεις του, καθώς, όπως λέει ο Φερέιρα, «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις».


Σχολιάστε εδώ