Οι τέσσερις εφιάλτες του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βιώνει μεγαλύτερη αγωνία σε σύγκριση με την περσινή περίοδο, καθώς τέσσερα αγκάθια τού χαλάνε το καλοκαίρι. Το ένα ονομάζεται Βασίλης Γκαγκάτσης. Το δεύτερο Κέβιν Μιραλάς. Το τρίτο η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το τέταρτο Αλέξης Κούγιας!

Επιμένει ο Γκαγκάτσης

Ο πονοκέφαλος από τον Βασίλη Γκαγκάτση δημιουργείται λόγω της απόφασης που πήρε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ για επιστροφή στο προσκήνιο μέσα από την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. Με τον Γκαγκάτση συναντήθηκαν συνεργάτες του Μαρινάκη και τον συμβούλεψαν να αναθεωρήσει την απόφασή του. Αλλά ο άλλοτε πανίσχυρος παράγοντας ήταν ανένδοτος. Ενημέρωσε τον Γιάννη Βρέντζο και τον Γιάννη Μώραλη ότι «αποκλείεται να κάνω πίσω, διότι έχω τουλάχιστον 20 Ενώσεις, με δυναμική να γίνουν 30». Η δραστηριότητα του Γκαγκάτση είναι και ο λόγος που καθυστερούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού να δώσουν και επίσημα το χρίσμα στον Δημήτρη Σαρρή για τη διαδοχή του Πιλάβιου στην προεδρία της ΕΠΟ.

Με τον Μιραλάς τα πράγματα είναι πολύπλοκα. Κυρίως επειδή ο εκπρόσωπος του βέλγου επιθετικού, ο Κριστόφ Ενροτό, προσπαθεί διαρκώς να δημιουργεί τεχνητή ζήτηση για τον πελάτη του. Ο Ενροτό έχει βάλει στόχο να πάει τον Μιραλάς στην Αγγλία κι έτσι στον Πειραιά βλέπουν καθημερινά και ένα νέο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον βέλγο επιθετικό.

Πονοκέφαλο προκαλεί στον Μαρινάκη και η προοπτική να μπει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτόματα οι «πράσινοι» θα καταστούν ισχυροί οικονομικά, θα γίνουν ανταγωνιστικοί, ενώ ο Ολυμπιακός θα χάσει περίπου 5 εκατ. ευρώ από τα προσδοκώμενα έσοδα, καθώς το μάρκετ πουλ της ΟΥΕΦΑ για την Ελλάδα θα μοιραστεί στα δύο.

Όσο για τον Κούγια, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τον έμπλεξε σε περιπέτειες με όσα δήλωνε κατά καιρούς και βγάζει σπυράκια όταν ακούει το όνομα του δικηγόρου. Εξοργίζεται δε από τις πληροφορίες ότι λυτοί και δεμένοι προσπαθούν να σώσουν τον Κούγια από την ποινή των τριών χρόνων που του επιβλήθηκε.


Σχολιάστε εδώ