Καρφιά Παναγιωτακόπουλου κατά Σηφουνάκη!

Το γάντι έριξε πρώτος ο Ν. Σηφουνάκης, ο οποίος κατά τη θυελλώδη ημέρα συνεδριάσεων της ΚΟ, τότε που έγιναν και τα επεισόδια μεταξύ του Βενιζέλου και του Λοβέρδου και στη συνέχεια μεταξύ Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση ενάντια στον Γ. Παναγιωτακόπουλο, κατηγορώντας τον ως «κομματικό γραφειοκράτη που συμμετέχει σε ανώτατα όργανα του κόμματος και εκδίδει συνεχώς φιλολαϊκές ανακοινώσεις, ενώ ήταν οι βουλευτές που σήκωσαν το βάρος για τη διάσωση της χώρας».

Συνέχισε μάλιστα λάβρος, λέγοντας ότι «ο κ. Παναγιωτακόπουλος δεν έτυχε ποτέ της λαϊκής ψήφου και δεν έχει εξουσιοδότηση να καταγγέλλει βουλευτές».

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «δεν υπήρξα ποτέ κομματικός γραφειοκράτης και, αν αυτό το αρρωστημένο κομματικό κατεστημένο που υπερχρέωσε το ΠΑΣΟΚ με εκατοντάδες εκατομμύρια δεν εξοβελιστεί, το μέλλον θα είναι ζοφερό».

Βέβαια, και πέραν της –πληρωμένης– απάντησης του Γ. Παναγιωτακόπουλου, προκύπτει ένα αμείλικτο ερώτημα για τον Ν. Σηφουνάκη και τα όσα είπε στην ΚΟ.

Μήπως φταίει ο… Παναγιωτακόπουλος για τα εκατομμύρια με τα οποία είναι υπερχρεωμένο το ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα σκανδαλωδώς;

Μήπως –αντίθετα– υπεύθυνη γιʼ αυτό το σκανδαλώδες χρέος είναι η προηγούμενη κομματική ηγεσία, με επικεφαλής τον στενό φίλο του Γιώργου και της οικογένειάς του, τον… Νίκο Σηφουνάκη;

Και μάλιστα έχει γιʼ αυτό το μέγα θέμα δεσμευτεί ο Βενιζέλος ότι θα καλέσει ξένο οίκο για να ελέγξει τα οικονομικά πεπραγμένα του κόμματος, που το έχουν οδηγήσει στη χρεοκοπία;

Ποιον άραγε, κύριε Σηφουνάκη, θα ελέγξουν; Τον… Παναγιωτακόπουλο ή τον φίλο σας Γιώργο Παπανδρέου;

Πάντως, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε το γάντι.

Και απάντησε στον Ν. Σηφουνάκη. Και μάλιστα με τρόπο που υπαινίσσεται πολλά…

Κατʼ αρχάς, ερωτά: «Από πού ζητά ο κ. Σηφουνάκης να με εξοβελίσουν; Από το σπίτι του ή από το ξενοδοχείο του; Μήπως μπερδεύει το ΠΑΣΟΚ με… ξενοδοχειακό επιχειρηματικό όμιλο;».

Στη συνέχεια επισημαίνει ότι σε όλες τις κομματικές θέσεις στις οποίες έχει βρεθεί ήταν πάντοτε εκλεγμένος και ποτέ διορισμένος.

Και ρίχνει άλλο ένα καρφί, επισημαίνοντας ότι «ο κομματικός ευνοούμενος και επί δεκαετίες διορισμένος σε αμειβόμενες κρατικές θέσεις μιλά για κομματικό κατεστημένο διότι ο ίδιος δεν είχε ποτέ σχέση με το κόμμα, αλλά με την κυβέρνηση και το κράτος, ως ο εκλεκτός προεδρικών αυλών, λόγω της γνωστής σχέσης του με μεγαλοεπιχειρηματία»!

Ενώ σε άλλο σημείο της δήλωσης-απάντησής του στον Ν. Σηφουνάκη τονίζει:

– «Δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ, και θα μιλώ, γιατί δεν υπήρξα ούτε διορισμένος νομάρχης ούτε διορισμένος στη διοίκηση της ΕΡΤ ούτε ευρωβουλευτής ούτε και υπουργός. Δικαιούμαι να μιλώ, και θα μιλώ, γιατί δεν είμαι γαμπρός μετόχου της Τράπεζας Πειραιώς και δεν υπηρετώ κανένα συμφέρον.

Οι ευνοημένοι υπηρέτες των πολιτικών αυλών οφείλουν να σιωπήσουν και να αναλογιστούν τη συνδρομή τους στην απαξίωση του ΠΑΣΟΚ»…


Σχολιάστε εδώ