Απογοητευμένος ο Βλάχος από τον Βασίλη Τσιάρτα

Οι κόντρες ανάμεσα σε μετόχους και παράγοντες, βέβαια, εξακολουθούν να θυμίζουν κάτι από τις περίφημες σειρές του Νίκου Φώσκολου, αλλά το ενδιαφέρον των οπαδών εστιάζεται στον Θωμά Μαύρο και στα χρυσά μωρά του Βαγγέλη Βλάχου. Ο τελευταίος, πάντως, εμφανίζεται απογοητευμένος από όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Κυρίως από την έλλειψη επικοινωνίας με τον φερόμενο ως τεχνικό διευθυντή, δηλαδή τον Βασίλη Τσιάρτα. «Επαναλαμβάνω για να με ακούσουν στην Αθήνα ότι χρειαζόμαστε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο κόφτες, έναν επιτελικό και έναν σέντερ φορ», υποστηρίζει ο Βλάχος, για να δείξει πως του λείπει η σωστή επικοινωνία με τον Τσιάρτα. Η κατάσταση θυμίζει τη σκηνή που ο Γιάννης Γκιωνάκης να ρωτάει τον Νίκο Σταυρίδη εάν θέλει πορτοκαλάδα από πορτοκάλια. «Μαύρο», λέει ο Βλάχος, «άσπρο», απαντάει ο Τσιάρτας.

Η έλλειψη καλής συνεργασίας όχι μόνο περιορίζει τη μεταγραφική δραστηριότητα των «κιτρινόμαυρων», αλλά θέτει σε κίνδυνο και το μέλλον του προπονητή, καθώς, όπως λέει, «δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία».

Ένα από τα αιτήματα του Βλάχου αφορά τη δέσμευση των Γροντή, Παπαδημητρίου και Νικολιά, που ξεχωρίζουν έως τώρα στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Ο προπονητής της ομάδας ζήτησε να μπουν ρήτρες στα συμβόλαια των τριών πιτσιρικάδων για να μην τους χάσει η Ένωση με ψίχουλα ή ακόμα και δίχως το παραμικρό αντάλλαγμα.


Σχολιάστε εδώ