Ανταλλάσουν πυρά ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΝΔ

Οι διαρροές, οι υπαινιγμοί και τα υπονοούμενα οργιάζουν, ενώ ταυτόχρονα οι… κατηγορηματικές διαψεύσεις δίνουν και παίρνουν. Πόσοι, άραγε, τους πιστεύουν πια; Μονάχα οι αφελείς και οι άσχετοι. Όσο για την ξενόφερτη «τρόικα» των αρχιτοκογλύφων δανειστών μας, τα μέλη της γνωρίζουν τα πάντα και δεν ανησυχούν.

Για τους… ευγενέστατους αυτούς δυνάστες μας μετράει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το δίδυμο Σαμαρά – Στουρνάρα (οι έτεροι δύο της τρικομματικής κυβέρνησης είναι απλώς κομπάρσοι στην καταδολίευση των μαζών) το οποίο έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει όσο όσο τη χώρα και να ξεζουμίσει οικονομικά τους, πλην ματσωμένων, έλληνες πολίτες, αδιαφορώντας επιπροσθέτως για την πλήρη καταρράκωση της αξιοπρέπειάς τους. Θα προσθέσω και κάτι άλλο: Σαμαράς και Στουρνάρας θα τα κάνουν όλα αυτά, λες και διαχειρίζονται τα αμπελοχώραφα των παππούδων τους (!), ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι οι κατʼ όνομα «εταίροι» μας θα καθυστερήσουν, όπως έπρατταν μέχρι τούδε, να μας δώσουν –πιθανότατα δε κολοβωμένη– την επόμενη δόση!

Και τα προαναφερθέντα θα συμβούν, παρότι έχει καταστεί πασίγνωστη η ομολογία του Παναγιώτη Ρουμελιώτη, πρώην εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ, πως το χρέος μας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ. Ο Π. Ρουμελιώτης, ο οποίος –ειρήσθω εν παρόδω– δεν είχε βγάλει ούτε κιχ όταν ήταν εν τη βασιλεία του στο ΔΝΤ, ανακοίνωσε προ ημερών την άποψη τέως συναδέλφου του, ότι «δεν υπάρχει χώρα που δεν την καταστρέψαμε προκειμένου να της παράσχουμε βοήθεια»! (Η διατύπωση είναι διαφορετική, αλλά αυτό ακριβώς το περιεχόμενο διαλαμβάνει.)

Προς δικαιολογία του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης υποστηρίζει ότι είχε ενημερώσει τον Γ. Παπανδρέου για το ρηθέν υπό συναδέλφου του, χωρίς να το διατυμπανίσει δημοσίως, καθότι θα ήταν τότε –και ορθώς– ανεπίτρεπτο. Τα περί ενημέρωσής του τα αρνείται ο Γιωργάκης. Προσωπικά πιστεύω ανεπιφύλακτα τον Παναγιώτη και όχι βέβαια τον αρχιψεύτη Γιωργάκη και πρώτιστα καταστροφέα της Ελλάδας.

Εκτός του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και κυρίως της ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ Μέρκελ και άλλων συμπλεγματικών Γερμαναράδων, όπως ο λαλίστατος Σόιμπλε, το «4ο Ράιχ» έχει βαλθεί να μας αφανίσει ως κράτος και ως λαό. Μόνο θεότυφλοι δεν το βλέπουν αυτό. Θα το ανεχθούμε, λοιπόν, αμαχητί; Θα παραδεχθούμε με κάτω το κεφάλι και τα χέρια σταυρωμένα ότι γίναμε ξαφνικά μαζοχιστές; Θα σβήσουμε από τη μνήμη μας οικειοθελώς ότι κατατροπώσαμε τους σιδηρόφρακτους χιτλερικούς (και τους βδελυρούς έλληνες συνεργάτες τους) στην κατοχή;

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος σαρκαστικά στην περιλάλητη «επαναδιαπραγμάτευση», έχει πει αρκετές φορές σε δηλώσεις και ομιλίες του ότι «ο κ. Σαμαράς θα επαναδιαπραγματευθεί την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα». Και να σκεφτεί κανείς τι καθημερινές επιθέσεις που δέχεται ΚΑΙ μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ από ΟΛΑ τα κόμματα, πλην Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι αποβλέπει δήθεν (και εργάζεται μεθοδικά περί αυτού) στην επανάκαμψη της χώρας στη δραχμή! Πρόκειται για ασύστολη και συνειδητή συκοφαντία. Ο Τσίπας, ως αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, αγωνίζεται, ευθυγραμμισμένος με τη ρητή θέση των ευρωπαίων συντρόφων του, για την κατάργηση των εγκληματικών Μνημονίων που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ο διάσημος αμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν έχει επικρίνει πολλάκις την πολιτική λιτότητας της Μέρκελ. Τελευταία μάλιστα δήλωσε απερίφραστα: «Υπάρχουν δύο επιλογές για την κ. Μέρκελ» (αμφότερες εις βάρος της, εννοεί): «Είτε συμφωνεί με τα βήματα για τη σωτηρία του ευρώ» (διά της στυγνής λιτότητας) «που σημαίνει ότι πολιτικά έχει τελειώσει, είτε το ευρώ καταρρέει, οπότε και πάλι πολιτικά έχει τελειώσει». Είναι απορίας άξιον, με δεδομένη την κατηγορηματική εκτίμηση Κρούγκμαν, ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας να περιμένουν ευνοϊκή οικονομική λύση για την Ελλάδα, γαντζωμένη γονυπετώς στην ποδιά της Μέρκελ… Αίσχος τους!

Θα τελειώσω με το ακόλουθο συγκλονιστικό δάνειο από το διαδίκτυο (Facebook): «Το 1995 η ʽʽΕλευθεροτυπίαʼʼ αναδημοσιεύει άρθρο 50 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο άρθρο αυτό, ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας για την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη».

Ερώτηση: «Και τώρα τι σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;».

Απάντηση (που προκαλεί αποτροπιασμό και ανατριχίλα): «Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα. Αυτή είναι εξάλλου η διαφορά τους από ένα έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών(!). Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά. Θα έρθουν να δουλέψουν για μας και αυτοί που μέχρι τώρα πολέμησαν εναντίον μας (!). Είμαστε μια φυλή εργατική, που θα ξαναδημιουργήσει την ισχυρή ενωμένη Γερμανία (!). Θα δείτε ότι θα γίνουμε η ισχυρότερη οικονομικά χώρα (!). Και τότε ο Γκέμπελς θα μπορέσει να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: “Και όμως νικήσαμε”!!!».

(Το κείμενο αυτό το ανέβασε στο Facebook ο κ. Αλέξανδρος Μπουφέσης).

Σχόλιο δικό μου: Ανεξάρτητα από την οργή που προκαλούν οι απαντήσεις του αρχιναζί, οι προβλέψεις του βγήκαν όλες αληθινές. Το ερώτημα είναι πόσοι σημερινοί Γερμανοί ενσαρκώνουν το DNA του! Πρέπει πάντως να θεωρείται βέβαιο πως το ενσαρκώνει η πολιτική τους ηγεσία.


Σχολιάστε εδώ