«Ψήνει» τους οπαδούς ο Μαύρος με ατού τον Μόρα και τον Μάντζιο

Άλλοι μίλησαν ή έγραψαν για τον Βασίλη Ξενιάδη. Κάποιοι για τον Μάκη Κασνακίδη, άρα και τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο Μαύρος, όμως, επιμένει πως πρόκειται για δική του πρωτοβουλία, επειδή δεν μπορούσε να βλέπει την Ένωση στα πρόθυρα της διάλυσης.

Η αμφισβήτηση του κόσμου για το κίνητρο του Μαύρου αποτυπώνεται και στο περιορισμένο ενδιαφέρον των οπαδών για τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και στις δηλώσεις συμμετοχής. Επειδή, όμως, τα χρονικά περιθώρια στένεψαν επικίνδυνα, ο επικεφαλής της ομάδας σωτηρίας συγκάλεσε σύσκεψη όλων των συνδέσμων. Το ραντεβού ορίστηκε για σήμερα στην καφετέρια που διατηρεί στην περιοχή του Αλίμου και ενδέχεται στη συνάντηση να παραβρεθεί και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος άφησε για πρώτη φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Επίσης, γίνονται προσπάθειες για να εμφανιστεί και ο έτερος Βαγγέλης, που αποτελεί στόχο του Δικεφάλου, ο Μάντζιος. Αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο Μαύρος θέλει να δείξει στους συνδεσμίτες ότι ενεργεί με βάση συγκεκριμένο πλάνο.

Η μόνη θετική εξέλιξη της τελευταίας εβδομάδας αφορούσε την πώληση του Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος ήταν αναγκαίος στο ρόστερ της Ένωσης, αλλά ακόμα πιο σημαντικά ήταν τα 850.000 ευρώ που έδωσαν οι Κορεάτες για την απόκτησή του. Με τα χρήματα από τον Λεονάρντο οι «κιτρινόμαυροι» κάλυψαν τα χρήματα που τους έλειπαν για τη ληξιπρόθεσμη δόση που αφορούσε την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44.


Σχολιάστε εδώ