Γκρίνια στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφική άπνοια

Η δημοσιοποίηση των εσόδων που είχε η ομάδα του Πειραιά από την παρουσία της σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα προκάλεσε έναν κύκλο διαδικτυακών συζητήσεων ανάμεσα στους οπαδούς, που επικεντρώθηκαν στις περιορισμένες κινήσεις των «ερυθρολεύκων» στο μεταγραφικό παζάρι. Οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, βέβαια, αντιπαραθέτουν ως επιχείρημα το «παιδομάζωμα» στην Ελλάδα, με την απόκτηση των κορυφαίων ταλέντων της χώρας. Αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού περιμένουν και ένα δυο πρωτοκλασάτα ονόματα, που θα βοηθήσουν την ομάδα τους να διεκδικήσει τη διάκριση και στην Ευρώπη, καθώς τους άνοιξε η όρεξη από την περσινή πορεία.

Η γκρίνια του κόσμου, πάντως, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μάλιστα, προσπαθεί να κλείσει το συντομότερο δυνατόν κάποια ηχηρή μεταγραφή για να απαντήσει σε όλους όσοι επιχειρούν να σπείρουν ζιζάνια και να διαταράξουν τη σχέση του με τον κόσμο. Χωρίς, βέβαια, να κάνει και τα χατίρια των διάφορων μάνατζερ, που γεμίζουν με ονόματα τις σελίδες των εφημερίδων και ασκούν έμμεσες πιέσεις για να προτιμηθεί η δική τους πραμάτεια.

«Εμείς θα τηρήσουμε κάθε δέσμευσή μας στον κόσμο του Ολυμπιακού χωρίς να προκαλούμε την κοινή γνώμη, αλλά με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας και την αγωνιστική πρόοδό της», ήταν ένα μήνυμα που πέρασε από συνεργάτη του Μαρινάκη προς τις εφημερίδες, με ξεκάθαρη διαβεβαίωση ότι «θα υλοποιήσουμε κάθε εισήγηση του προπονητή μας, που τον εμπιστευόμαστε, και θα είμαστε καλύτεροι του χρόνου».


Σχολιάστε εδώ