Αμανέδες μέχρι το 2013 στην TV!

Η ελληνική μυθοπλασία έχει εξοστρακιστεί και αυτό είναι κακό και για την τηλεόραση και την ψυχαγωγία μας και για τον κλάδο των ηθοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρόλο που δόθηκε το πράσινο φως για να μπουν για γυρίσματα οι αγαπημένες ελληνικές σειρές του MEGA – «Κλινική περίπτωση» με τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, «Βασιλιάδες» με τους Κώστα Κόκλα, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και «Πίσω στο σπίτι» με τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Μαρία Καβογιάννη-, ο νέος κύκλος επεισοδίων θα προβληθεί από τον Ιανουάριο!

Η μόνη ελληνική σειρά που θα συνεχίσει να μας κάνει παρέα καθημερινά από το τέλος Οκτωβρίου είναι τα «Κλεμμένα όνειρα» με την Αθηνά Οικονομάκου, την Άννα Αδριανού, τον Αλέξανδρο Σταύρου κ.ά.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, τον ΑΝΤ-1, ο Γιάννης Λάτσιος μιλά με τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για την παραγωγή μιας κωμικής σειράς.

Πάντως, οι νύχτες μας στη μικρή οθόνη δεν θα έχουν μόνο «Αμάν-αμάν» αλλά και καθημερινά μαθήματα μαγειρικής από τους σεφ του είδους! Το «Master chef 2» ξεκινά με τη Μαίρη Συνατσάκη και οι χύτρες θα πάρουν φωτιά στο ΜEGA. Κάτι είναι και αυτό μέσα στα Ινσαλλάχ!


Σχολιάστε εδώ