Άσχημα τα μαντάτα για τον Αντρίκο

===Τρεις Κεφαλογιάννηδες έχει η τωρινή Βουλή. Μεγάλο, βλέπεις, το κρητικό σόι. Και οι τρεις αναμεταξύ τους συγγενείς. Και Νεοδημοκράτες. Ποια η διαφορά; Μου την εξηγούσε ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ο ηρακλειώτης Μανώλης Κεφαλογιάννης. Εγώ το «φ» το γράφω με κεφαλαίο Φ. Η ρεθυμνιώτισσα Όλγα Κεφαλογιάννη, που μετακόμισε στην Α΄ Αθήνας όπου και σάρωσε, με μικρό φ και ο ρεθυμνιώτης Γιάννης Κεφαλογιάννης, που είναι ο νεαρότερος βουλευτής του Κοινοβουλίου με παπάκι (@), ως εκπρόσωπος του διαδικτύου. Κέφια είχε ο Μανωλιός. === Υπάρχουν όμως και οι Κεδίκογλου. Δύο, να ‘ναι καλά. Έχουν μάλιστα το ίδιο μικρό όνομα: Σίμος… Εκλέγονται στην Εύβοια και η διαφορά τους είναι ότι ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα. Ο ένας Σίμος στη ΝΔ (που είναι και υφυπουργός Τύπου) και ο άλλος στο ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, βέβαια, είναι… συνεταιράκια, μετέχουν στην κυβέρνηση… ===Σε διακοπές ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής. Πήρε το μάτι μου τον Νίκο Μιχαλολιάκο να ταξιδεύει προς Παροναξία, παρέα με τον βουλευτή του στη Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγό.

***
Από τα πρώτα βήματα, ο Σίμος Κεδίκογλου με τις παρεμβάσεις του, τον τόνο των δηλώσεών του, την αμεσότητά του, αυτό που βγαίνει είναι ότι εξελίσσεται σ’ έναν από τους καλύτερους κυβερνητικούς εκπροσώπους. Η ΝΔ βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση.

***
Κιχ δεν έβγαλε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Λουκάς Παπαδήμος στην αποκάλυψη του «Π» στο προηγούμενο φύλλο, ότι ήθελε για τον εαυτό του να μην ισχύσει ο νόμος που προβλέπει την υποχρεωτική κατάθεση της φορολογικής δήλωσης ηλεκτρονικά. Και επειδή δεν κάθισαν αμέσως προσοχή οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Ψυχικού και δεν εκτέλεσαν αυθωρεί και παραχρήμα την απαίτησή του έκανε φασαρία. Άλλο, σου λέει, Παπαδήμος και άλλο λαουτζίκος…


Σχολιάστε εδώ