ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Μικρότητες… Η Ντόρα χειροκρότησε χωρίς να σηκωθεί στην ομιλία του Σαμαρά, στο τέλος όμως ούτε χειροκρότησε ούτε σηκώθηκε… Καταλαβαίνετε για ποια συγκατοίκηση μιλάμε… === Θαύμα… Βουλευτής διόρισε και τη μητέρα! Συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όπως λέει ο πρώην υπουργός Νίκος Χριστοδουλάκης. === Ψιλοπράγματα… 6.000.000 δολάρια (τα μηδενικά είναι σωστά) θα κοστίσει συνολικά η εκλογική μονομαχία Μπάρακ Ομπάμα – Μιτ Ρόμνεϊ, στις κάλπες του Νοεμβρίου! Αυτά τα 6 δισ. δολάρια ποιοι άραγε τα πληρώνουν; ===Τι μαθαίνω; Ότι μας φεύγει ο… πολυαγαπημένος κ. Τόμσεν. Και πώς θα ζήσουμε χωρίς βάρβαρους;===Από τις 12 συνιστώσες που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα στο ενιαίο κόμμα που θα γίνει θα μείνουν μόλις 4! Η ΚΟΕ, οι Ενεργοί Πολίτες του Μανώλη Γλέζου, το ΔΗΚΚΙ, η ΚΕΔΑ του Γ. Θεωνά και η ΔΕΑ του Νταβανέλου. Όλες οι άλλες αυτοδιαλύονται. ===Επιμένουν να λένε ομοϊδεάτες του ότι ο Νικολόπουλος είχε αναλάβει να «λερώσει» την εντυπωσιακή με 179 «ναι» ψήφο εμπιστοσύνης που πήρε η κυβέρνηση…===Τελικά ο Μιχαλολιάκος δεν έγινε… Κασιδιάρης, όπως περίμεναν βουλευτές, κατά την ομιλία του επί των προγραμματικών δηλώσεων. ===Πήρε, λένε, την εκδίκησή του ο Πολύδωρας. Την έγκριση της χορήγησης του εκλογικού επιδόματος των 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους της Βουλής την έδωσε ως πρόεδρος της Βουλής, όταν έμαθε ότι ο Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος. Και έβαλε μπουρλότο…

***

Τσίπρας ο Σταύρος…
«Όσοι νομίζουν ότι θα αρπάξουν επιχειρήσεις και θα καταληστεύσουν τη δημόσια περιουσία, Έλληνες (…”λαμόγια”) και ξένοι (που γνωρίζουν εκ των ένδον τα κρίσιμα νούμερα), τελικώς θα σπάσουν τα μούτρα τους».
Ποιος νομίζετε ότι τα λέει αυτά;
– Εύκολη η απάντηση, ο Τσίπρας.
– Πριτς… Ο Σταύρος Ψυχάρης στο «Βήμα» του…

***

Πάει στρατιώτης
Δεν είναι τυχαία η… εξαφάνιση του πιο στενού συνεργάτη και εξ απορρήτων συμβούλου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, του Νίκου Παππά. Ούτε πήγε για ξεκούραση. Χρωστάει το στρατιωτικό του και πρόκειται τούτες τις μέρες να παρουσιαστεί στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων. Και, όπως έμαθα, θα υπηρετήσει στο Πεζικό.
Καλός στρατιώτης, Νίκο.

***


Σχολιάστε εδώ