Ελβετοί επιχειρηματίες είναι στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Ο υπηρεσιακός πρόεδρος των «κίτρινων» εστίασε τη στόχευσή του στην Ελβετία και τη Γερμανία. Η πρώτη κρούση που δέχτηκε προήλθε από Ελβετούς, που μέσω μάνατζερ γνώριζαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αντιπροσωπεία των επίδοξων επενδυτών βρέθηκε από την αρχή της εβδομάδας στα γραφεία του Άρη και άρχισε το ξεσκόνισμα στα βιβλία της ΠΑΕ. Τα πρώτα στοιχεία μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν για την προοπτική της επένδυσης. Όμως ο Ζαμπέτας θεωρεί την κατάσταση της ομάδας του «αναστρέψιμη» και προσπάθησε να πείσει τους Ελβετούς για το αληθές των ισχυρισμών του.
Σύμμαχο στο εγχείρημά του ο πρόεδρος του Άρη έχει το ενδιαφέρον που επέδειξε προ διμήνου ο ισπανός τραπεζίτης Πλα, που εργάζεται στην Ελβετία. Ουσιαστικά λειτούργησε ως κράχτης και έτσι άρχισαν οι επαφές των ενδιαφερομένων με τον Ζαμπέτα.
Ρόλο στο φλερτ έπαιξαν και οι επιτυχίες της Εθνικής Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ηγέτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι ο Κατίδης και ο Γιαννιώτας, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Άρη, ο οποίος μοιάζει με χρυσωρυχείο στις μικρές ηλικίες.
Το πρόβλημα του Ζαμπέτα, πάντως, είναι ότι διαφωνούν με την προοπτική των ξένων επενδυτών αρκετοί παλιοί παράγοντες του Άρη, κυρίως επειδή προβλέπουν ότι έτσι θα χάσουν κάθε δυνατότητα παρέμβασης στις εξελίξεις, και γι’ αυτό προσπαθούν να υποβαθμίσουν τις συζητήσεις, ακόμα και να ματαιώσουν τον γάμο…


Σχολιάστε εδώ