Δεν είχε πρόβλημα αλλά περικόπτει ο ΑΝΤ1

Κατάργηση εκπομπών ή ζωνών προγράμματος, απολύσεις, μειώσεις αποδοχών και μείωση κόστους παραγωγής. Θυμίζουμε ότι πέρυσι, όταν είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος των περικοπών, οι υπεύθυνοι του ομίλου διαβεβαίωναν πως σε αντίθεση με τους άλλους σταθμούς, ο ΑΝΤ1 έκανε τους λογαριασμούς του και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αντιθέτως παρουσιάζει και αύξηση διαφημιστικών εσόδων εξαιτίας της αύξησης του μεριδίου του! Η νέα καλοκαιρινή έφοδος περικοπών περιλαμβάνει την πλήρη κατεδάφιση του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1, όπου ήδη έγιναν οι απολύσεις, την κατάργηση του νυχτερινού δελτίου στην τηλεόραση, τη μείωση έως και κατά 50% των υψηλών αμοιβών στα τηλεοπτικά συμβόλαια και τη νέα μείωση μισθών έως και 20%.

Στον αέρα ο 902

Νέες σκέψεις στο ΚΚΕ για την αναστολή λειτουργίας του τηλεοπτικού 902, εξαιτίας του κόστους του. Ο σταθμός δεν θα συμμετάσχει στην ψηφιακή μετάβαση της 20ής Ιουλίου από το Κέντρο Εκπομπής Υμηττού, θα εξακολουθήσει αναλογικά και θα επιχειρήσει σε ένα δεύτερο στάδιο την εκπομπή σε ψηφιακό σήμα. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο ΚΚΕ σε συνάρτηση με τις πολιτικές εξελίξεις.

• Έξι τεχνικούς απέλυσε το περιφερειακό κανάλι TVS στις Σέρρες μετά τις μειώσεις μισθών που επιχείρησε να επιβάλει. Όπως καταγγέλλει η ΕΤΙΤΒΕ, οι έξι τεχνικοί απολύθηκαν επειδή δεν υπέγραψαν δήλωση που να λέει ότι θέλουν να διαγραφούν από την Ένωση, ώστε να μην ισχύει πλέον και γι’ αυτούς η συλλογική σύμβαση εργασίας που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2012.

• Προχωράει το Mega στην αύξηση του μετοχικού του κεφαλαίου κατά 10 εκατ. ευρώ, ύστερα από την έγκριση του ενημερωτικού του δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του ΧΑ.

• Πράσινο φως» από το ΕΣΡ στις δύο διαδοχικές αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου του Sentra κατά 500.000 ευρώ και κατά 1 εκατ. ευρώ. Ο σταθμός παραμένει κλειστός εξαιτίας των κινητοποιήσεων για τις απολύσεις.


Σχολιάστε εδώ