«Αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχουμε πετύχει, τότε όλοι θα είμαστε σε συνεχή άδεια»

«Θα κάνω καθετί δυνατόν για ν’ αλλάξουμε το φορολογικό σύστημα και όχι απλώς να το διορθώσουμε», είπε και πρόσθεσε ότι «είναι ανάγκη να προχωρήσουμε όλοι μαζί, πέρα από κόμματα και παρατάξεις, με ιδέες, προτάσεις και συνεργασία για τη σύνθεση ενός αξιόπιστου και σύγχρονου φορολογικού συστήματος».

Κέρδισε όμως ο νέος υφυπουργός και το προσωπικό τού υπουργείου Οικονομικών που έχει ως τομέα ευθύνης τα έσοδα. Σε σύσκεψη που έγινε στην αρχή της εβδομάδας με 20 εφόρους, που υπηρετούν στις μεγαλύτερες ΔΟΥ, τόνισε ότι «ο χρόνος είναι λίγος, αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας, τότε θα είμαστε όλοι από τα Χριστούγεννα σε συνεχή άδεια! Νυν υπέρ πάντων είναι ο αγώνας, άφησα μια καριέρα για να βοηθήσω την πατρίδα», είπε.

Ήταν ευθύς ο κ. Μαυραγάνης προς όλους: «Δεν θα εξετάσω το πού ανήκει πολιτικά ο καθένας σας, το μόνο που θα εξετάσω θα είναι την απόδοσή σας. Είμαι δίπλα σας για τα καλά και τα νόμιμα…»

Όταν τελείωσε η σύσκεψη, ακόμη και αντίθετοι πολιτικά έλεγαν ότι είναι ο πρώτος υπουργός που τους έχει μιλήσει μ’ αυτόν τον τρόπο.


Σχολιάστε εδώ