MUSIC+MEDIA

// Από αλλού τις περιμέναμε τις ανακατατάξεις στον ραδιοφωνικό χώρο και από αλλού φαίνεται ότι θα μας έρθουν.

// Ενώ όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις σε σχέση με τα δύο ραδιόφωνα που έχουν στα χέρια τους Πειραιώς και Eurobank, η μετακίνηση στελεχών φαίνεται ότι θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

// Σημαντική εξέλιξη είναι αναμφίβολα η πολιορκία που δέχεται ο Νίκος Νικολακόπουλος προκειμένου να μετακινηθεί σε άλλους ομίλους με ραδιοφωνικές δραστηριότητες.

// Ο Νικολακόπουλος, κατά γενική ομολογία, είναι ένα από τα ικανότερα στελέχη στον χώρο του ραδιοφώνου και, παρόλο που βρήκε ηρεμία στον όμιλο του ΣΚΑΪ και πρόσφορο έδαφος προκειμένου να απογειώσει τον Μελωδία, η δουλειά του εκεί φαίνεται να έχει συναντήσει ταβάνι, καθώς δεν φαίνεται να βρίσκει την υποστήριξη που θα ήθελε, ώστε να πάει παραπέρα τα ίδια τα brands.

// Οι αγκυλώσεις προέρχονται κυρίως από το εμπορικό τμήμα, το οποίο φαίνεται να έχει άλλες προτεραιότητες και ως αποτέλεσμα τα πράγματα δεν παίρνουν το μέγεθος το οποίο θα μπορούσαν, λόγω της δυναμικής που τους έχει δώσει ο Νικολακόπουλος.

// Επόμενη εξέλιξη, η οποία έχει τη σημασία της, είναι η αποστασιοποίηση του Μάκη Πουνέντη από τα δρώμενα στον όμιλο ΑΝΤ1.

// Η σταδιακή περικοπή αρμοδιοτήτων και αυτονομίας υπό τη μορφή αναδιοργανώσεως δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει αντιδράσεις, η κορύφωση των οποίων ήταν ότι ο Μ. Πουνέντης, εν μέσω μιας κρίσιμης στιγμής για τον όμιλο, αποφάσισε να πάρει τις συσσωρευμένες 100 μέρες άδειας τις οποίες είχε – επιστροφή δηλαδή αρχές Οκτώβρη.

// Η κίνηση αυτή έγινε την ίδια στιγμή που ο δανός υπεύθυνος του ραδιοφωνικού κλάδου αποψιλώνει τον Antenna FM, στον οποίο διευθυντής είναι ο Μ. Πουνέντης.

// Οι κρούσεις που του έγιναν ήταν αντίστοιχα πολλές, και αρκετά δημόσιες, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνει εκείνους που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα μήνυμα προς την ιδιοκτησία του ομίλου.

// Ανακατατάξεις δεν αποκλείεται όμως να έχουμε και στην πλευρά του Star, όπου, απʼ ό,τι φαίνεται, ναυαγεί η υπόθεση ανάληψης της Sony, και μαζί με αυτό μάλλον οδηγείται προς το τέλος της και η συνεργασία Φοίβου με τον εκεί όμιλο, καθώς άλλα περίμεναν και οι δύο πλευρές και άλλα τελικά ήταν τα αποτελέσματα.

// Η μικρή παράταση που δίνεται στην υπόθεση Universal – EMI δεν σημαίνει ότι το φθινόπωρο δεν θα μας βρει σε νέο τοπίο. Αντίθετα, φαίνεται ότι όχι μόνο προχωράει, αλλά ότι έχουν ήδη γίνει λίστες από Μαργαρίτα Μάτσα και Τάσο Ξινάρη για το ποιους καλλιτέχνες η συγχωνευμένη εταιρεία θα αναγκαστεί να αποδεσμεύσει προκειμένου να εμφανιστεί ότι μειώνει το μέγεθός της.

// Η μόνη εταιρεία που φαίνεται ότι έχει τη δυναμική να μεγαλώσει, υπογράφοντας και με άλλους καλλιτέχνες, είναι η Panik, και αυτό το ενδεχόμενο δεν αφήνει κανέναν σε ηρεμία εν μέσω θέρους…


Σχολιάστε εδώ