ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Υποστηρίζουν, μάλιστα, στην Παιανία ότι πρόκειται για οδηγία της ΟΥΕΦΑ και μιλάνε για μπλοκάρισμά της από την ΕΠΟ, επειδή έτσι θα ξεμείνουν στον Ολυμπιακό περισσότεροι από είκοσι παίκτες που δίνονται τα τελευταία χρόνια δανεικοί σε διάφορες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Με τον θόρυβο για τους δανεικούς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θεωρούν πως θα κόψουν αφενός τους δεσμούς του Ολυμπιακού με άλλες ομάδες και επίσης θα υποχρεώσουν τους Πειραιώτες να λύσουν τη συνεργασία τους με παίκτες οι οποίοι υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχους ακόμα και του «τριφυλλιού». Φυσικά από τον Ολυμπιακό αποκλείεται να επιτρέψουν στον Γιάννη Αλαφούζο να περάσει τις θέσεις του. Θα επιχειρήσουν να μπλοκάρουν την απαγόρευση των δανεισμών και είναι προφανές πως θα επιχειρήσουν να πάνε το θέμα σε ψηφοφορία.

Η κόντρα των δύο «αιωνίων», πάντως, έχει ανάψει για τα καλά. Στον Πειραιά είδαν με στραβό μάτι τη δημόσια τοποθέτηση του Νικόλα Πατέρα για στήριξη του Αλαφούζου. Συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη χαρακτήριζαν «μήνυμα» την τοποθέτηση του Πατέρα και ετοιμάζονται για μετωπική σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα. Κυρίως στην ΕΠΟ, οι εκλογές της οποίας είναι προγραμματισμένες για το φθινόπωρο. Αν και ακόμα δεν έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, ο Ολυμπιακός φέρεται να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σαρρή, ενώ στον Παναθηναϊκό βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική να παραμείνει στην ηγεσία της Ομοσπονδίας ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Προσπαθούν, μάλιστα, οι «πράσινοι» να πείσουν τον νυν πρόεδρο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, παρά τους δισταγμούς που εκφράζει αυτήν την περίοδο.

Στόχευε στην Παιανία!

Ο Μαρινάκης αναμένεται να αντεπιτεθεί και σε άλλα επίπεδα. Στην Πλατεία Αλεξάνδρας ακουγόταν το τελευταίο διάστημα το όνομα του Κώστα Κατσουράνη ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου, εφόσον ο διεθνής μέσος τα έσπαγε με τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον διεθνή μέσο και τους «πράσινους» και είχαν έτοιμη τη δική τους πρόταση, με τον Κατσουράνη να έχει κερδίσει και την εκτίμηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ κατά τη διάρκεια του Euro 2012. Ο Πατρινός, όμως, έκλεισε ουσιαστικά την πόρτα στους «ερυθρολεύκους» και οι συνεργάτες του Μαρινάκη αναζητούν άλλη φόρμουλα για να πετύχουν ένα σημαντικό επικοινωνιακό χτύπημα και να φθείρουν τον Αλαφούζο στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ