Βάρος στις υποδομές του Άρη

Ο Νίκος Αναστόπουλος αποσύρθηκε μόνος του, διότι έθεσε όρους τους οποίους απέρριψαν οι διοικούντες τον Άρη. Στην κούρσα έμειναν ο Μάκης Κατσαβάκης και ο Νίκος Κωστένογλου, αλλά ο Σερραίος πήρε το χρίσμα επειδή κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με την προβληματική Δόξα Δράμας.

Το πλάνο του Άρη προβλέπει την απόκτηση παικτών με εμπειρία στα ελληνικά πρωταθλήματα. Ο Κατσαβάκης, όμως, σκέφτεται σοβαρά να προωθήσει παίκτες από τα τμήματα υποδομής. Όχι μόνο από την ομάδα Νέων, αλλά και από τους έφηβους, οι οποίοι κατέκτησαν το Πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η προετοιμασία των «κίτρινων» αρχίζει αύριο και, όπως λένε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μοναδικός στόχος είναι η επιβίωση της ομάδας. Οι «κίτρινοι», βέβαια, παραμένουν στριμωγμένοι στα σχοινιά, καθώς οι προσπάθειες για εξεύρεση ρευστού έχουν πέσει στο κενό. Ο Γιάννης Κόντης διατηρεί τις αποστάσεις που δημιούργησε τον τελευταίο μήνα, αλλά πρώην συνεργάτες του υποστηρίζουν πως δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της επιστροφής, αν και γνωρίζει πως η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών τάσσεται ενάντια στο ενδεχόμενο επαναδραστηριοποίησής του στην ΠΑΕ Άρης.


Σχολιάστε εδώ