ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Φωτιά πήραν τα blog μόλις ανακοινώθηκε ότι ο Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει τον ασθενούντα Σαμαρά στη Σύνοδο Κορυφής. Τα ανέκδοτα και τα… καρφιά πήραν και έδωσαν. Ένα από αυτά, που παρέπεμπε στη δημαρχία της Αθήνας και στα κάγκελα που έβαλε ο Δημήτρης στα πεζοδρόμια, ήταν: – Ο… καγκελάριος θα συναντηθεί με την καγκελάριο. ===Δεν είπες κ. Κουβέλη ότι στην κυβέρνηση θα δεχτείς μόνο φερέγγυα και άφθαρτα πρόσωπα; Και ο Βερνίκος τότε πώς ξέφυγε; ===Δεν φαίνεται να περνάει από τις εξετάσεις της «Καθημερινής» η κυβέρνηση. Βλέπω να μένουν μετεξεταστέοι Βενιζέλος και Κουβέλης. Δεν λέτε στον Αλέξη (δεν εννοώ, προς Θεού, τον Τσίπρα) να σας δώσει κανένα σκονάκι, για να περάσετε τη χρονιά; ===Μεγάλε Ανδρέα Μαζαράκη. Με δυο λέξεις τα είπες όλα: «Αυτή δεν είναι κυβέρνηση πια, είναι πολυκλινική»! ===Για τρεις μέρες πετάχθηκε για προσωπική υπόθεση ο Κώστας Καραμανλής στην Ιταλία.===Τι μίσος είναι αυτό που ξεχειλίζει από το στόμα του Πάγκαλου κατά του Τσίπρα; Δεν έχει προηγούμενο. Η μόνη εξήγηση είναι ότι τον ζηλεύει. Ο Τσίπρας του φταίει ή ο εαυτός του; ===Μόνιμος αρθρογράφος είναι ο πρώην διευθυντής των «Νέων» και μετά του «Βήματος» Παντελής Καψής. Και μάλιστα άρθρα που ταυτίζονται απόλυτα με τη γραμμή Παπαχελά, Μπάμπη και λοιπών… Φως δεξιά…===Εγώ δεν συγκρούστηκα ποτέ για καρέκλες. Συγκρούστηκα για ιδέες και αξίες, έλεγε ο Γιάννης Μανώλης, που βρέθηκε εκτός Βουλής καθώς την έδρα του την πήρε ο Καμμένος. Η δήλωση πάντως του Μανώλη βλέπω ότι έχει παραλήπτη και τον αρχηγό του. ===Έξαλλος, αλλά και πολύ πικραμένος, είναι ο Δημήτρης Λιντζέρης επειδή έχασε την έδρα στη Β΄ Πειραιά, που κατείχε χρόνια. Λένε ότι τα έχει και με τους συνυποψηφίους του… Κάποιοι διαδίδουν ότι ψήφιζαν οι δικοί του ΣΥΡΙΖΑ! ===Πλάκα θα έχει να διορίσει η κυβέρνηση πρόεδρο στον ΟΠΑΔ τον Στέλιο Καζιάνη, που όταν ήταν πρόεδρος του ΤΥΔΚΥ είχαν γίνει πράματα και θάματα και σχεδόν όλοι είχαν ξεσηκωθεί εναντίον του.

***

Άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές είναι ο νομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος που ανέλαβε γενικός γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου. Είναι ο σύνδεσμος μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή.

***

Δέκα χρόνια…

… συμπληρώθηκαν προχθές από το ξήλωμα της τρομοκρατικής οργάνωσης της «17 Νοέμβρη» με τη σύλληψη όλων των μελών της… Μια οργάνωση που καταγράφηκε ως η φονικότερη που έδρασε ποτέ στη χώρα μας. Όλοι οι… πρωταγωνιστές της είναι στον Κορυδαλλό. Κοιτώντας προς τα πίσω, αλλά και μπροστά, και βλέποντας ότι τουλάχιστον στον τομέα της τρομοκρατίας τα πράγματα πια είναι ήρεμα, ήταν μια μεγάλη επιτυχία η εξάρθρωση της «17 Ν».


Σχολιάστε εδώ