4.000 προνοιακά επιδόματα – μαϊμού στην Αθήνα

Έκπληκτοι έχουν μείνει οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία πρόνοιας του Δήμου Αθηναίων, καθώς κατά τη διάρκεια της απογραφής που γίνεται σχετικά με τους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων ανακάλυψαν ότι από τα 18.000 επιδόματα που χορηγεί ο δήμος, τα περίπου 4.000 δίνονταν σε δικαιούχους, μαϊμούδες. Η αρμόδια αντιδήμαρχος κ. Πόπη Γιαννοπούλου έχει δώσει εντολή τα ονόματα των ατόμων που εισέπρατταν παράνομα τα προνοιακά δικαιώματα να κοινοποιηθούν στο υπουργείο Υγείας και βέβαια και στη Δικαιοσύνη, για να πράξει τα δέοντα.

• Όρκο τιμής έχει δώσει ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης να ρίξει φως στην υπόθεση του «ονειρεμένου» κέντρου διασκέδασης που λειτουργεί στην οδό Πειραιώς. Αν και ο δήμος δεν έχει δώσει την έγκρισή του για τους περιβαλλοντικούς όρους, το ΥΠΕΚΑ την έδωσε. Η δημοτική αρχή, όπως επισημαίνουν καλά πληροφορημένες πηγές, είναι αποφασισμένη να καταλογίσει ευθύνες για το ποιος τελικά φταίει που λειτουργεί ένα τέτοιο κέντρο διασκέδασης χωρίς την άδειά της.

• Αληθεύουν οι πληροφορίες που λένε ότι πριν από λίγες μέρες ο Δήμος Γλυφάδας δεν είχε χρήματα για να βάλει πετρέλαιο στα αυτοκίνητά του; Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα ξεπεράστηκε, αλλά αν η Γλυφάδα, που θεωρείται ένας από τους πιο πλούσιους δήμους της χώρας, αντιμετωπίζει ταμειακό πρόβλημα, τότε κάτι τρέχει στον δήμο. Μήπως πρέπει ο δήμαρχος να ψαχτεί λίγο παραπάνω;


Σχολιάστε εδώ