12.000 κόσμος στα βραβεία του MAD

Πολλές ήταν οι εκπλήξεις και οι ξεχωριστές εμφανίσεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που πραγματοποίησαν επιβλητικές εμφανίσεις στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone. Τα εισιτήρια της βραδιάς είχαν εξαντληθεί πολλές ημέρες πριν και πάνω από 12.000 κατέκλυσαν την αίθουσα και τους έξω χώρους για να απολαύσουν το καθιερωμένο κάθε χρόνο μουσικό Special Pre-Show. Στο ειδικά διαμορφωμένο stage εμφανίστηκαν οι Nikki Ponte & Dimension X, The Fade, Velvet Fire και Χρήστος Π.

Τα MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone, με τον μόνιμο παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη, υποδέχθηκαν χιλιάδες εκπροσώπους της Young Greece, μαζί με καλλιτέχνες, δημιουργούς και δημοφιλή πρόσωπα της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της μόδας, δίνοντας το δικό τους στίγμα στη βραδιά με το πάθος και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους. Σε σκηνοθεσία του Θάνου Γκομόζια και σκηνοθεσία stage του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, τα live acts χαρακτηρίστηκαν από ανατρεπτικές συνεργασίες on stage, αλλά και από την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία όλων των καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν.

Τα πρόσωπα που απένημαν τα βραβεία προέρχονταν από το χώρο της μουσικής, της τηλεόρασης, του αθλητισμού, αλλά και της μόδας και έδωσαν το δικό τους λαμπερό και χιουμοριστικό τόνο στη βραδιά. Στο stage των MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone για να παραδώσουν τα βραβεία στους νικητές βρέθηκαν αγαπημένα ονόματα της ελληνικής showbiz: Vegas, Νίκος Αναδιώτης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Nίκος Ευαγγελάτος, Alex Kάβδας, Έβελυν Καζαντζόγλου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Μιχάλης Μαρίνος, Ελεονώρα Μελέτη, Μαρία Μπεκατώρου, Νάντια Μπουλέ, Λάουρα Νάργες, Δούκισσα Νομικού, Μίνα Ορφανού, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Έλενα Παπαβασιλείου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Άκης Πετρετζίκης, Πηνελόπη Πλακά, Τατιάνα Στεφανίδου, Σπύρος Σούλης, Μύρωνας Στρατής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Σίσσυ Χρηστίδου, Χάρης Χριστόπουλος, Ηλίας Ψινάκης, ο Νίκος Ορφανός και η Μαρία Διακοπαναγιώτου, οι τηλεοπτικοί «Τασούλα και Κίτσος» από τη διαφήμιση της Vodafone, η διακεκριμένη ομάδα πόλο γυναικών, οι Mad VJs Ειρήνη Περράκη και Φωτεινή Κορρέ και οι ραδιοφωνικοί «ΜΑPPES» του Mad Radio 106,2.

Η Demy, όπως ήταν φυσικό, έκλεψε την παράσταση μιας και έφυγε από τη βραδιά με δύο βραβεία, αυτό του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη αλλά και το βραβείο του καλύτερου ντουέτου/συνεργασίας για τη συνεργασία της με τον Μηδενιστή στο τραγούδι «Ζωγραφιά», το οποίο κέρδισε και το βραβείο στην κατηγορία video clip hip hop/urban. H ίδια στα παρασκήνια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, μιας και, όπως είπε, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής της να κερδίσει ένα βραβείο.

Στα highlights της βραδιάς σίγουρα θα μείνει η έναρξη του show, όπου ο Θέμης Γεωργαντάς βγήκε με πιτζάμες, η στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε ρόλο απονεμητή χόρεψε το «Mr Perfect» της Έλενας Παπαρίζου με τον Θέμη Γεωργαντά και ιδιαίτερα όταν ξεκίνησαν οι δυο τους να χορεύουν αισθησιακά γύρω της. Ο Ηλίας Ψινάκης βγήκε στη σκηνή με τους 2 δερβίσηδες που «έκλεψε» μετά το act της Δέσποινας Βανδή και που ήρθαν ειδικά για τη βραδιά από τη Συρία. Έκπληκτοι ακόμη οι διοργανωτές ανακάλυψαν ότι η Μαρία Μπεκατώρου τραγούδησε πολύ καλά live acapella το «Αν ήσουν ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στο χώρο του backstage, προκειμένου να ετοιμαστεί αλλά και να ζήσει από κοντά την ένταση των τελευταίων λεπτών πριν από την έναρξη της 9ης απονομής.

Στις στιγμές της βραδιάς που μας έμειναν ανήκει σίγουρα και η στιγμή που ηθοποιός από τους «Βασιλιάδες» του MEGA Νίκος Αναδιώτης γδύθηκε επί σκηνής για να χαϊδέψει τους κοιλιακούς του η Έλενα Παπαβασιλείου. Αξίζει να σημειωθεί ακόμα ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ταξίδεψε από τη Νάξο στις 6 το απόγευμα για να προλάβει να δώσει το βραβείο. Από την άλλη μεριά, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος ήρθαν στο χώρο του Tae Kwon Do και με τα τρία παιδιά τους. Ο Νίκος Ευαγγελάτος μάλιστα ξεσήκωσε το κοινό μιλώντας για την Εθνική Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το MAD και η Vodafone βράβευσαν στη σκηνή των VMA έναν εκπρόσωπο της Young Greece, την ομάδα Why Not, η οποία οργανώνει free events θετικής ενέργειας στη Θεσσαλονίκη. Μετά από διαγωνισμό και με ψηφοφορία του κοινού στο www.videomusicawards.gr, η ομάδα Why Not στέφθηκε νικήτρια στο διαγωνισμό που στόχο είχε την ανάδειξη νέων ιδεών, πρωτοποριακών projects και συλλογικών δράσεων στις πόλεις. H Vodafone έκανε δώρο στα 8 άτομα της ομάδας Why Not, τους νικητές του διαγωνισμού Young Greece, 8 ολοκαίνουργια smartphones SMART 2 καθώς και την επικοινωνία τους με δωρεάν χρόνο ομιλίας για να συνεχίσουν τη δημιουργία τους, χωρίς να σκέφτονται το κόστος της επικοινωνίας.

Μερικά μέλη της ομάδας Why Not χρειάστηκε μάλιστα να έρθουν από την Κύπρο και από το Βέλγιο, προκειμένου να παρευρεθούν στη μαγική βραδιά.


Σχολιάστε εδώ