[ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ]

Παρόλο που ο Γιώργος Παπαδάκης έχασε τις 3 μονάδες που είχε κερδίσει στην προηγούμενη μέτρηση, παρέμεινε πρώτος με 22,4%.

Ακολούθησαν η «Κοινωνία ώρα Mega» με τους Καμπουράκη – Οικονομέα, με σταθερό ποσοστό στο 21,3%, και η «Πρωινή ενημέρωση» της ΝΕΤ με τους Μαριλένα Κατσίμη και Κώστα Αρβανίτη, με ανεβασμένο ποσοστό στο 16,7%. Οι Λυριτζής – Οικονόμου έπεσαν κι άλλο, στο 11,6%. Η Πόπη Τσαπανίδου, αν και έχασε 3 μονάδες, δεν φαίνεται να ανησύχησε, αφού παρέμεινε πρώτη με 14,3%, ενώ το «Συμβαίνει τώρα» της ΝΕΤ με τη Μαρία Σαράφογλου είχε μια μικρή άνοδο, στο 8,2%. Το «Πρωινό mou» έχασε 6 ολόκληρες μονάδες και έπεσε στο 20,9%. Η Ελένη Μενεγάκη με 17,1% δεν άφησε την πρώτη θέση, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη είδε το ποσοστό της να κατρακυλά ξανά στο 11%.

Κονταροχτυπήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου με τους Μουτσινά – Ηλιάκη, αλλά νικήτρια στέφθηκε η πρώτη με 13,8%, ενώ η παρέα του «Δέστε τους» έμεινε στο 13%. Όσον αφορά τα δελτία ειδήσεων, επέστρεψαν στα προηγούμενα ποσοστά τους. Το Mega ήταν πρώτο με 27,6% και ο ΑΝΤ1 δεύτερος με 21,3%. Ο Alpha επέστρεψε στην τρίτη θέση, καθώς διπλασίασε το ποσοστό της προηγούμενης μέτρησης και ανέβηκε στο 16,6%. Η ΝΕΤ, παρότι έπεσε στην τέταρτη θέση, κέρδισε 3 μονάδες σε αυτήν τη μέτρηση και ανέβηκε στο 13,9%, ενώ το δελτίο του ΣΚΑΪ παρέμεινε στο χαμηλό 7,1%.


Σχολιάστε εδώ