Διακριτική στήριξη του Νικολαΐδη στον Μαύρο

Ο Μαύρος, όμως, είναι άφθαρτος στα μάτια των φιλάθλων και η εμπιστοσύνη που του δείχνουν μπορεί να οδηγήσει τους εύρωστους υποστηρικτές της Ένωσης σε διαφοροποίηση της στάσης τους. Το άφησε να εννοηθεί ο άλλοτε ηγέτης της ΑΕΚ, όταν αναφέρθηκε στον Νίκο Νοτιά κατά την παρουσίαση του πλάνου του στα ΜΜΕ. «Δεν μπορεί να συνδράμει τώρα οικονομικά, αλλά αν δει ότι κάτι κινείται, μπορεί να μας στηρίξει», είπε μεταξύ άλλων ο Μαύρος, ο οποίος έχει τη διακριτική στήριξη και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ αναγνωρίζει το ατού του ποδοσφαιρικού ειδώλου του. Αντιλαμβάνεται ότι ο Μαύρος ενώνει, σε αντίθεση με τον ίδιο, ο οποίος εξακολουθεί να προκαλεί εντάσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, που εξακολουθούν να τον βλέπουν με μισό μάτι.

Το ζητούμενο
είναι τα λεφτά

Από μια άποψη, τον Ντέμη τον βολεύει να μπει μπροστά ο Μαύρος. Αρκεί να εξασφαλίσει πως θα εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Αυτό είναι το ζητούμενο για τον Νικολαΐδη. Ο Μαύρος δείχνει πως κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και, αν καταφέρει να καλύψει τη ληξιπρόθεσμη δόση για την υπαγωγή της εταιρείας στο άρθρο 44, ενδεχομένως να τον φέρει ο Ντέμης σε επαφή με τους επιχειρηματίες που έχει ήδη βρει. Πιθανή σύμπραξη των δυο τους θα τονώσει το φρόνημα των οπαδών, οι οποίοι θα δουν ότι επιτέλους κάτι κινείται. Θα αυξηθεί η κάβα, θα καλυφθούν σημαντικές υποχρεώσεις και θα μπορέσει η ΑΕΚ να κερδίσει τον απαιτούμενο χρόνο.


Σχολιάστε εδώ