Βλέπουν Φλέμινγκ στον Ολυμπιακό για τη θέση του Ίβκοβιτς

Προβάδισμα στον αμερικανό τεχνικό Κρις Φλέμινγκ δίνουν στελέχη της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο των επαφών με τον Φώτη Κατσικάρη. Ο έλληνας τεχνικός είχε θέσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά η προθεσμία εξέπνευσε και έτσι στη λίστα έμεινε ο νυν προπονητής της Μπάμπεργκ, ο άνθρωπος που ανακάλυψε και έφερε στην Ευρώπη τον Κάιλ Χάινς. Αουτσάιντερ παραμένει ο Ηλίας Ζούρος, ο μοναδικός από τους Έλληνες που εξακολουθεί να βρίσκεται στην κόκκινη λίστα.

Ο Φλέμινγκ έχει δωδεκαετή εμπειρία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και στη Γερμανία έχτισε ουσιαστικά μόνος του τη δυναστεία της Μπάμπεργκ. Κάτι ανάλογο θέλουν να κάνουν και οι Αγγελόπουλοι στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός, λοιπόν, ταιριάζει στις προδιαγραφές των «ερυθρολεύκων».

Στο μεταγραφικό παζάρι, η διαρροή της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Μάικ Μπράμος εκνεύρισε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσεγγίσουν τον Κώστα Καϊμακόγλου και να τον εντάξουν στο ρόστερ ως αντικαταστάτη του Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός έχει συμφωνήσει για δύο χρόνια, αλλά το δικαίωμα της οψιόν το έχουν οι πρωταθλητές Ευρώπης. Αν, όμως, πάρουν οι Πειραιώτες τον Καϊμακόγλου, τότε ο Άντιτς περισσεύει. Εκτός κι αν τελικά αποχωρήσει ο Πρίντεζης, τον οποίο φλερτάρουν τέσσερις ομάδες του NBA.


Σχολιάστε εδώ