Άρρηκτη η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ και διαρκής η υποστήριξή μου

«… Κι όμως, παρά τις διαψεύσεις, η αλήθεια είναι ότι ο Κώστας Λαλιώτης προσφέρει στον Αλέξη Τσίπρα τις εμπειρίες του από τα χρόνια που ήταν δίπλα στον Ανδρέα. Ήταν ο στρατηγικός νους στην επικοινωνία και στην επιρροή του εκλογικού σώματος. Καθημερινά, μαθαίνω από πολύ καλή πηγή, ότι είναι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και βοηθάει στις αναλύσεις των δημοσκοπήσεων. Αυτά και δεν θέλω διαψεύσεις…».

Σημειώνει συγκεκριμένα ο κ. Λαλιώτης:

«Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και κατηγορηματική. Το δημοσίευμα αυτό δεν έχει ουδεμία απολύτως σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Ακριβώς γιʼ αυτόν τον λόγο μού προξενεί απορία, αγανάκτηση και προβληματισμό για τη σκοπιμότητα της προβολής του μία μέρα πριν τις Εκλογές.

Ο συντάκτης του σχολίου είτε κατασκεύασε ο ίδιος ένα καθόλα ανυπόστατο και προκλητικό δημοσίευμα, είτε έπεσε θύμα μιας ψευδέστατης και καλοστημένης παραπληροφόρησης με προφανείς σκοπιμότητες».

Και προσθέτει ότι: «Τις τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές η παρουσία μου στα Κεντρικά Γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν καθημερινή, η υποστήριξή μου δεδομένη και η συμβολή μου θετική στον προεκλογικό αγώνα».

Μια μόνο απάντηση από εμάς. Κώστα Λαλιώτη, τούτη η εφημερίδα, το «ΠΑΡΟΝ», δεν κατασκεύασε ποτέ και δεν κατασκευάζει δημοσιεύματα. Και το ξέρεις ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ…

Σεβαστή η απάντησή του. Σεβαστές και οι θέσεις του.

Εάν πάντως «ο εμφανής στόχος ήταν να αμφισβητηθεί την ημέρα των εκλογών η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ», το σχετικό δημοσίευμα δεν θα έμπαινε στα παραπολιτικά, αλλά στην πρώτη σελίδα.


Σχολιάστε εδώ