Όλα τα λεφτά του ΠΑΟΚ πέφτουν για τον στόπερ

Πρώτη επιλογή παραμένει ο Μάρκος Αντόνιο, ο έμπειρος Βραζιλιάνος που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2008, αλλά στη συνέχεια προτίμησε τη Ρουμανία, από την οποία δέχτηκε καλύτερη προσφορά. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν και το περασμένο καλοκαίρι να επαναφέρουν τον παίκτη στην Τούμπα, αλλά προτίμησαν να διατηρήσουν στο ρόστερ τον Μπρούνο Τσιρίλο. Το συμβόλαιο του Ιταλού, όμως, έληξε και το φλερτ με τον Μάρκος Αντόνιο αναθερμάνθηκε.

Εναλλακτική επιλογή στα σχέδια του Δώνη παραμένει ο Καλίφα Σισέ, κεντρικός αμυντικός της Μπρίστολ Σίτι, που υπήρχε στη λίστα τού έλληνα τεχνικού και την εποχή που εργαζόταν στον Ατρόμητο. Θεωρείται, όμως, δυσκολότερη περίπτωση από τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος έχει και το πλεονέκτημα ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην Τούμπα.

Αν και η απόφαση του Βρύζα για την απόκτηση ενός αξιόλογου κεντρικού αμυντικού είναι ειλημμένη, οι εξελίξεις θα καθοριστούν και από την πορεία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο τουρκικών ομάδων.


Σχολιάστε εδώ