ψιλά γράμματα

*** Θα έχουμε αλλαγές και στα πρόσωπα της τηλεόρασης. Πολύς κόσμος κάηκε με το Μνημόνιο, ενώ άλλοι που επέστρεψαν δεν συνέρχονται με τίποτα.

*** Η συμμετοχή του Θ. Κυριακού στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας του Facebook είχε παρουσιαστεί με διθυράμβους. Τώρα, άραγε, μήπως υπάρχουν απώλειες από την πτώση της μετοχής;

*** Όταν εφημερίδες όπως τα «Νέα», μετά την επίθεση Κασιδιάρη εις βάρος της Κανέλλη και της Δούρου, έχουν ρεπορτάζ που παραπέμπουν σε «συμψηφισμό» για την έκρηξη της βίας και δεν περιλαμβάνουν τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και την ανοικτή υπόθεση Κούνεβα, δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς γιατί χάνουν σε αξιοπιστία και αναγνωστικό κοινό.

*** Άλλοι, βέβαια, συνεχίζουν ανερυθρίαστα να παρουσιάζουν με όρους lifestyle την εικόνα των μελών της Χρυσής Αυγής. Εφημερίδες, κανάλια, εκδότες και δημοσιογράφοι. Γιατί το κάνουν;

*** Για την υπόθεση λογοκλοπής κειμένων από ξένες εφημερίδες, που κατηγορείται από μπλογκ πως διέπραξε αρθρογράφος μεγάλης εφημερίδας, ρωτήθηκε ο Αντρέ Σιφρίν, ένας από τους γνωστότερους ανεξάρτητους εκδότες βιβλίων, σε συνέντευξη στο «ΜΟΝΟ».

*** Άκρως ενδιαφέρον το ρεπορτάζ του περιοδικού «Διαβάζω» για τη λογοτεχνία, το διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες.


Σχολιάστε εδώ