Φαβορί για ΠΑΟ ο Κατσικάρης

Ένας Έλληνας αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή το φαβορί για να διαδεχτεί τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Το διαζύγιο του σέρβου τεχνικού με το «τριφύλλι» επισημοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα μετά την επιστροφή του Ζοτς από το Ντουμπάι, όπου βρέθηκε για να διδάξει σε προπονητικό σεμινάριο. Οι φιλοφρονήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές σφράγισαν τη λήξη της συνεργασίας τους, που διήρκεσε 13 χρόνια με είκοσι τρεις τίτλους για τον Παναθηναϊκό, οι πέντς εκ των οποίων ευρωπαϊκοί! «Θα είμαι για πάντα Παναθηναϊκός», κατέληγε η γραπτή δήλωση του Ομπράντοβιτς, ενώ από την «πράσινη» ΚΑΕ άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας τους με τη φράση «εις το επανιδείν, φίλε».

Η επισημοποίηση του διαζυγίου σήμανε συναγερμό στους διάφορους μάνατζερ, που άρχισαν να προτείνουν τους καλύτερους ευρωπαίους τεχνικούς που είναι ελεύθεροι ή μπορούν να εξαγοράσουν το υπόλοιπο των συμβολαίων τους. Πρώτα προτάθηκε ο φιλέλληνας Ετόρε Μεσίνα, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από έναν χρόνο συνεργασίας με τους Λος Άντζελες Λέικερς. Ακολούθησε ο Ντούσαν Ιβάνοβιτς, που έχει όμως συμβόλαιο με την Κάχα Λαμποράλ, ενώ φαξ έφτασε στον Παναθηναϊκό και για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Στη λίστα έχουν μπει επίσης ο Πέπου Ερνάντεθ και ο Τσάβι Πασκουάλ, αν φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Πρώτη επιλογή, όμως, εμφανίζεται ο Φώτης Κατσικάρης. Ο άλλοτε τεχνικός της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο με την Μπιλμπάο, την οποία οδήγησε φέτος στην Ευρωλίγκα, αλλά μπορεί να το σπάσει ανά πάσα στιγμή.


Σχολιάστε εδώ