Ο Σαμαράς στο «γαλάζιο» εκλογικό κέντρο

Επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του κόμματος που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Γεωργίου και Ηρώων Πολυτεχνείου. Αν και η ώρα ήταν εντελώς ακατάλληλη (από τις 6.20 έως τις 7.00 κράτησε η επίσκεψη) και ο ήλιος έκαιγε, υπήρχε αρκετός κόσμος που υποδέχτηκε θερμά τον πρόεδρο της ΝΔ. Σε δηλώσεις που έκανε τόνισε ότι το θέμα με την εγκληματικότητα δεν πάει άλλο και ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Στο θέμα αναφέρθηκε λόγω και του γεγονότος ότι λίγες ώρες πριν δύο κακοποιοί είχαν «εκτελέσει» φαρμακοποιό στον Ρέντη για να του πάρουν τα χρήματα που είχε στην τσάντα του.

Στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ υποδέχτηκαν τον Αντώνη Σαμαρά ο δήμαρχος Β. Μιχαλολιάκος, οι πολιτευτές του κόμματος στην Α’ Πειραιά Κ. Αρβανιτόπουλος, Κ. Κατσαφάδος, Σπ. Σπυρίδων, Ζωή Ρούσσου, Ν. Βλαχάκος και Μ. Τσάγκα, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο και άλλα στελέχη της ΝΔ στην περιοχή.

// Η έκπληξη της εκδήλωσης ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν από νωρίς στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ μαζί με τον Κώστα Αρβανιτόπουλο. Όταν έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ, πήγε κοντά του και αντάλλαξε θερμή χειραψία, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη στήριξή του στον ίδιο και φυσικά στο κόμμα της ΝΔ. Να σημειώσουμε ότι ο Β. Μαρινάκης είχε στηρίξει τη ΝΔ και στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Έλεγε μάλιστα πως ο επίσημος Ολυμπιακός δεν μπορούσε να μη στηρίζει έναν οπαδό της ομάδας την ώρα που αγωνίζεται για να κυβερνήσει τον τόπο…


Σχολιάστε εδώ