Η κόντρα του Μαρινάκη με την ΕΠΟ για τον Αβραάμ έχει στόχο τον ΠΑΟ

Έτσι, η μερική ρήξη χιαστού έγινε ολική και ο χρόνος αποθεραπείας του αυξήθηκε από τους τρεις μήνες στους εννέα.

Από τον Ολυμπιακό άρχισαν αμέσως οι επιθέσεις στην ΕΠΟ και στο ιατρικό επιτελείο της Εθνικής. Μέχρι και απειλές για απόσυρση των διεθνών, εάν δεν αλλάξει το ιατρικό επιτελείο της Ομοσπονδίας, εκτοξεύτηκαν από τους «ερυθρόλευκους». Πέρα από την αδιαμφισβήτητη πικρία για τον τραυματισμό του Παπαδόπουλου, ωστόσο, ο βασικός λόγος των επιθέσεων προέρχεται από την οργή του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αδειοδότηση στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει βάλει στο σημάδι τον Σοφοκλή Πιλάβιο και σε κάθε ευκαιρία εξαπολύει τα πυρά του.

Φάκελος
με Βραζιλιάνους

Στο μεταγραφικό παζάρι, ο Μαρινάκης υποσχέθηκε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ τουλάχιστον δύο μεταγραφές δικής του επιλογής. Οι Πειραιώτες, βέβαια, έχουν προχωρήσει κάποιες υποθέσεις πριν από τη συμφωνία με τον νέο τεχνικό, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να σφραγίσει τη σχέση των δύο πλευρών με κάποια δώρα. Έτσι, άναψε «πράσινο φως» στον Ζαρντίμ να του προτείνει παίκτες είτε από την Πορτογαλία είτε από τη Βραζιλία, στην αγορά της οποίας θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός έπειτα από μία τριετία, στην οποία ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε διαγράψει τους Βραζιλιάνους. Αντίθετα, ο Ζαρντίμ έχει μάθει να δουλεύει με παίκτες από τη συγκεκριμένη χώρα και παρέδωσε στον Μαρινάκη έναν φάκελο με στοιχεία του σκάουτινγκ που έκανε στην Μπράγκα.

Σκέψεις για
αριστερό μπακ

Η απόδοση του Χολέμπας στο Euro και ο σοβαρός τραυματισμός του Ζαραδούκα ανοίγουν παράθυρο στον Ολυμπιακό για την απόκτηση κι ενός αριστερού μπακ. Για τη συγκεκριμένη θέση συζήτησαν Μαρινάκης και Ζαρντίμ. Ο τελευταίος συνέστησε ψυχραιμία και δικαιολόγησε τον Χολέμπας, που αποδεικνύεται αδύναμος κρίκος για την εθνική ομάδα.


Σχολιάστε εδώ