ΖΙΖΑΝΙΟΝ

===Από την αυτοδυναμία, που ήταν ο κεντρικός στόχος του Σαμαρά, περάσαμε στην «Αυτοδύναμη Ελλάδα» του Βενιζέλου και στο «Αυτοδύναμος Λαός» του Τσίπρα. Που, τελικά, ο λαός δίνει και αυτοδυναμία και κάνει την Ελλάδα αυτοδύναμη ===Όχι μόνο για την έξοδο από το ευρώ είναι απειλή ο Τσίπρας αλλά και για την έξοδο της χώρας από το σύστημα της Δύσης, έγραφε ο αρθρογράφος της «Καθημερινής»! ===Μίλαγαν στη Φιλοθέη σε συγκέντρωση νεοδημοκρατών ο Μάκης Βορίδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ξέρετε ποιο ήταν το μέγα επιχείρημα, πέραν των αναφορών ότι ο τάδε υποψήφιος ήταν στην Κούβα κ.λπ., που είπαν; «Ευρώ ή ρούβλι»! Αρκετοί, όταν τελείωσε η σύναξη, σταυροκοπήθηκαν. Με αυτό το επιχείρημα θα κερδίσουν; ===Ο κόσμος είχε σε μεγάλη εκτίμηση τη Μαρία Χούκλη. Και δεν πίστευε στα μάτια του όταν την είδε στην εκπομπή της να καταστροφολογεί. Συντασσόμενη με όλους εκείνους, εντός και εκτός Ελλάδας, που όλο αυτόν τον καιρό τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό να ψηφίσει μνημονιακά… Μαρία, γκρέμισες ό,τι έχτισες τόσα χρόνια. ===Της πάει μια χαρά το νέο λουκ της γραμματέως του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα. Εντελώς άλλο πρόσωπο βλέπεις. Και πολύ νεότερο.

Ενδοοικογενειακές αποκηρύξεις…

«Η κρίση κατάφερε ένα αποφασιστικό χτύπημα σε αυτό το σάπιο πελατειακό σύστημα, με τους διορισμούς και τα ρουσφέτια, το οποίο πληρώνουμε σήμερα ακριβά», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».
Μέρος όμως αυτού του σάπιου πελατειακού συστήματος είναι και ο παππούς και η μητέρα σας, κύριε Μπακογιάννη. Όλη η Κρήτη είναι διορισμένη και από τους δύο. Θα είναι ακραίο αν υποθέσω ότι κατάγγειλε τον παππού του, τον Κώστα Μητσοτάκη, πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ και τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, που για χρόνια ήταν κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.


Σχολιάστε εδώ