Έτρεξαν να βολευτούν μόλις έχασαν το βουλευτιλίκι

Έσπευσαν λοιπόν άρον άρον, μέσα σε εκλογική περίοδο, να «εξασφαλίσουν» μια καλά αμειβόμενη θεσούλα. Χωρίς πολλή απασχόληση, από εκείνες που είναι φιλέτα. Με πράξη της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας τακτοποιήθηκαν οι πρώην υπάλληλοι της, ο τέως πλέον βουλευτής Χρήστος Πρωτόπαπας, που έχει κάνει και υπουργός Εργασίας, και ο Δημήτρης Κουσελάς, που ήταν υφυπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, με την πράξη του διοικητή 267 της 6ης Ιουνίου (έναν μήνα πριν από τις εκλογές του Μαΐου και 11 μέρες πριν από τις δεύτερες εκλογές) «αποσπάται» από τις 21/5/2012 στην ΕΚΤΕΝΟΠΟΛ-Κτηματική-Κατασκευαστική ΑΕ με ισοτιμία Υποδιεύθυνσης Διεύθυνσης Διοίκησης ο κ. Δημήτρης Κουσελάς υποδιευθυντής Β’ (αριθμ. Μητρώου 20924), ο οποίος εξακολουθεί να τελεί στη διάθεση της Διεύθυνσης Προσωπικού Τράπεζας και Ομίλου Εσωτερικού.

Με άλλη απόφαση, την υπ’ αριθμ. 268/6-6-2012, «αποσπάται» στην Εθνική «Εθνική ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ» ως στέλεχος 5ου κλιμακίου ευθύνης τον κ. Χρήστο Πρωτόπαπα, τμηματάρχη Β’ (ΑΜ 18367) ο οποίος εξακολουθεί να τελεί στη Διεύθυνση Προσωπικού του Ομίλου Εσωτερικού. Και τις δύο πράξεις υπογράφει ο γενικός διευθυντής Ανδρέας Βρανάς.

Πού τέτοια τύχη, να είχαν να τους περιμένει μια θέση; Και με τη βούλα οι βουλευτές, νυν και πρώην, είναι τελικά οι μόνοι προνομιούχοι, σε τούτη τη χώρα. Και μετά διαμαρτύρονται ή κάνουν πως εκπλήσσονται γιατί οι πολίτες αποστρέφουν το πρόσωπό τους από τους πολιτικούς και ιδιαίτερα αυτής της κυβέρνησης.


Σχολιάστε εδώ