Όλα στο φως, υπουργέ-Στρατηγέ Φραγκούλη

• Είναι, όμως, ο μόλις καταξιωμένος χθεσινός Αρχηγός του ΓΕΣ, που γνωρίζει λεπτομερώς, λεπτομερέστατα, την κατάσταση του Στρατού, των ΕΔ.

• Αυτή η κατάσταση, τα τεράστια κενά, οι επείγουσες ανάγκες, τα διαπραχθέντα εγκλήματα χάριν της μίζας, οι συγκαλυφθείσες απάτες πρέπει να παρουσιασθούν ΤΩΡΑ σε έναν λαό καθημαγμένο, που τον βυθίζουν καθημερινά στην εξαθλίωση οι ίδιοι που διέλυσαν τις ΕΔ.

• Ο κ. Φ.Φ. έχει υποχρέωση, εφόσον είναι αδέσμευτος κομματικά, να φέρει στο φως (τα στοιχεία υπάρχουν και τα ξέρει, δεν χρειάζεται να ψάξει) τουλάχιστον τα παρακάτω ντοκουμέντα:

– Ποια από τα αγορασθέντα οπλικά συστήματα της «χρυσής» περιόδου Σημίτη (1996-2004) ήταν αναγκαία, εξυπηρετούσαν την Άμυνα. Οπότε θα αναδυθούν αυτά που αγοράστηκαν μόνο για τη μίζα.
– Ποια από τα προμηθευθέντα λειτουργούν σήμερα και σε ποιο ποσοστό.
– Ποια είναι άχρηστα, παρωχημένης τεχνολογίας.
– Ποια συστήματα, για τα οποία κατατέθηκαν τεράστιες προκαταβολές από «βιαστικούς υπουργούς», δεν έχουν παραληφθεί ακόμη. Ας εξετάσει το γιατί δεν έχει επιβληθεί στους απατεώνες προμηθευτές ούτε ένα ευρώ ρήτρα.
– Σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε η κομπίνα της σαλαμοποίησης για να δοθεί η ευκαιρία είσπραξης πρόσθετων μιζών.
– Πώς έγινε η συγκάλυψη των σκανδάλων την περίοδο 2004-2009.
– Τι γίνεται σήμερα με τα ΑΩ κ.λπ. κ.λπ.

• Όλα τα στοιχεία πρέπει να έρθουν στο φως. Να μάθει ο ρημαγμένος λαός το τι έγινε σε έναν τομέα. Το τι έγινε σε άλλους (ολυμπιακά έργα, καύσιμα, Κτηματολόγιο, υγεία κ.ά.) ας ρωτήσει να μάθει από αλλού.

• Αν ο υπουργός δεν τολμήσει ΤΩΡΑ να τραβήξει την κουρτίνα, το παραπέτασμα, η αποκάλυψη δεν θα γίνει ΠΟΤΕ. Οι πολιτικοί τα σκεπάζουν. Είναι ο νόμος της ΟΜΕΡΤΑ, της «συντεχνίας». Αν δεν το κάνει, είναι βέβαιο ότι όταν ερωτηθεί αργότερα, δεν θα μπορέσει κανέναν να πείσει για την παράλειψή του. Νομίζω ότι ο Στρατηγός δεν έχει καμία υποχρέωση να καλύψει «συναδέλφους» ούτε την καταξεσκισμένη «τιμή του πολιτικού κόσμου».

• Έφοδος, αγαπητέ και φίλε Στρατηγέ-υπουργέ Φραγκούλη Φράγκο.

Εμπλουτισμός
της λαμογικής
ορολογίας

• Μέχρι τώρα γνωρίζαμε τους όρους: μίζα, λαδιάρης, μεσάζων, μιζολήπτης, παππούς (100 ευρώ), χιλίαρχος (1.000 ευρώ) κ.λπ.
• Μετά την αποκάλυψη των σημειώσεων του Άκη, προστίθεται ο όρος βιβλίο. Τι σημαίνει π.χ. έλαβε ο Αναξίμανδρος βιβλία 2; Μήπως 2 τόμους από τη στρατιωτική εγκυκλοπαίδεια-νούλα που ετοίμαζαν Χωραφάς – Κυπριώτης; Μήπως 2 βίους αγίων; Μήπως 2 πακετάκια των 10.000 ευρώ έκαστο; Θα το μάθουμε… Πού θα πάει…

Τα παιδιά του Άκη…

Τα ορφανά…
• Υπήρξε ένας εκ των πλέον έμπιστων ανθρώπων του Άκη, το ήμισυ του ακλόνητου διδύμου ΔΠΥΕΘΑ – ΓΔΕ, δηλαδή Σμπώκου – Χωραφά. Εννοώ τον δεύτερο. (Ο πρώτος δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει, αν ξεμπλέξει).
• Γνωστότατος για τη δράση του στη διαμόρφωση στρατηγικής Άμυνας, για τις χλιδάτες περιοδείες του στο εξωτερικό, για την ενεργοποίηση μυστικών κονδυλίων, δεκάδων εκατομμυρίων, υπέρ της πατρίδας.
• Σήμερα αποτελεί δραστήριο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο οργανωτικό. Μαζί του και άλλοι «παρακοιμώμενοι του Άκη».
Όπως ο Γιώργος Αγραφιώτης (ο έμπιστός του, προσωπικός γραμματέας, διορισμένος, παράλληλα, πρόεδρος θυγατρικής της Γενικής).


Σχολιάστε εδώ