ψιλά γράμματα

*** «Τι τηλεόραση τύπου ΙΚΑ είναι αυτή που ήθελαν να κάνουν;». Η δήλωση του Κώστα Αρβανίτη στο TV Box του ομίλου της «Καθημερινής» περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι κυβερνήσεις ελέγχουν την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν «ένα Υπουργικό Συμβούλιο ή ένας υπουργός –ο σοφός– να παρεμβαίνει για το πώς θα λειτουργήσει μια εκπομπή στην τηλεόραση»; Ο Κώστας Αρβανίτης, επιλεγείς από τον Τ. Καλημέρη, προκαλούσε… στομαχόπονο σε κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης Παπανδρέου και το θέμα της απομάκρυνσής του τέθηκε ακόμη και στο Υπουργικό Συμβούλιο!
*** Κερδισμένος είναι ο ΑΝΤ1, όχι από το γεγονός που συνέβη στο στούντιο με τον Γ. Παπαδάκη, αλλά από τον «ουδέτερο» τρόπο, χωρίς κραυγές, παρουσίασης των ειδήσεων. Διότι στα άλλα «δελτία» και τις ενημερωτικές εκπομπές τα μέλη της Χρυσής Αυγής συχνά είχαν σχεδόν ρόλο σχολιαστή… Προς άγραν τηλεθέασης, και όχι μόνο.
*** Στα πρόσωπα των δελτίων, πάντως, θα δούμε αλλαγές το καλοκαίρι, ειδικά αν συνεχιστεί η πολεμική σε βάρος συγκεκριμένης παρουσιάστριας.
*** Για να το καταλάβουμε. Το Mega δυσκολεύεται να καλύψει την εγγυητική των 5 εκατ. ευρώ του Champions League για τους αγώνες που έχει ήδη μεταδώσει και την ίδια ώρα φώναζε γιατί η ΕΡΤ με κέρδη 57 εκατ. ευρώ έκανε υψηλότερη από εκείνο προσφορά, προκαλώντας την εισαγγελική παρέμβαση.
*** Ο εκδότης που φλερτάρει με την Ακροδεξιά θα συνεχίσει τις ιστορίες για τα καλά παιδιά που περνάνε τις γιαγιάδες απέναντι, μετά και την επίθεση Κασιδιάρη σε Δούρου και Κανέλλη; Οι αναγνώστες του έχουν, πάντως, ήδη θέμα.


Σχολιάστε εδώ