ΠΑΝΙΚΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ…

Παρεμπιπτόντως, θυμάστε το πρελούδιο πριν από ελάχιστο μόλις χρόνο; Η Αργεντινή, ουσιαστικώς θυγατρική χώρα της Ισπανίας, όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται κάτω από το φάσμα του κινδύνου να επιστρέψει και η ίδια, λόγω της ισπανικής ευρωζωνικής καχεξίας, στο προ καιρού φρικτό οικονομικό δράμα της, αναγκάστηκε να απεξαρτήσει από την ισπανική μητρόπολη την επί αργεντίνικου εδάφους θυγατρική εταιρεία των ισπανικών πετρελαίων… Θέλετε κι άλλο μάρτυρα του προωθούμενου από σκοτεινούς εγκεφάλους εκμηδενισμού της πολυφωνικής Ευρώπης;

Το σημαντικότερο, όμως, κεφάλαιο της εξέλιξης αυτής επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι είναι η όλη στάση των Αγγλοσαξόνων. Οι άνθρωποι αυτοί, νικητές σε δύο φρικτούς Παγκοσμίους Πολέμους κατά της Γερμανίας, αφού εξουθένωσαν πλήρως την τελευταία, τη μετέτρεψαν σε μακρύ χέρι τους, ώστε στη συνέχεια η Ευρώπη να κυβερνηθεί «συνομοσπονδιακώς» (τάχα!), με κεντρικό όμως κυβερνητικό πράκτορα των αγγλοσαξονικών συμφερόντων τους ηττημένους δύο φορές Γερμανούς!

Φαντάζεσθε μεγαλύτερο εξευτελισμό των ιστορικών ευρωπαϊκών εθνών; Και λέτε να μη συνδέεται με αυτήν την εν εξελίξει αναισχυντία το ότι οι Εγγλέζοι έμειναν έξω από την Ευρωζώνη; Όποιος δεν βλέπει καθαρά τις προθέσεις είναι, κατά τη γνώμη τουλάχιστον του υπογράφοντος, εντελώς τυφλός!

Μέσα σ’ αυτό το φοβερό βουρδούγιο, κάποιοι επιμένουν ότι πρέπει να αφήσουμε στην… απέξω κάθε είδους και μορφής «ιδεολογήματα»! Πολύ «έξυπνοι» είναι!


Σχολιάστε εδώ