Κάνει στην άκρη τον Τσάκα ο Αλαφούζος από τον ΠΑΟ!

Το σλόγκαν του ήταν «σεμνά και ταπεινά», που ασφαλώς και δεν ταιριάζει με τις πρακτικές του Τσάκα και του πρίγκιπα Φαϊζάλ, αν και για τον τελευταίο ο Αλαφούζος κράτησε ανοικτή την πόρτα του Παναθηναϊκού, αρκεί να πάει και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διαδικασία και όχι με αμφιβόλου γνησιότητας έγγραφα. Ουσιαστικά ο Αλαφούζος έθεσε ευθέως ζήτημα για το χαρτί με την κατάθεση 55 εκατ. ευρώ που προσκόμισε ο εκπρόσωπος του Φαϊζάλ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η άμεση αντίδραση του Τσάκα και η προαναγγελία απόσυρσης του ενδιαφέροντος κλείνουν επί της ουσίας το κεφάλαιο «πρίγκιπας» για τους «πράσινους», γεγονός που προκαλεί πολλές απορίες, διότι έρχεται μόλις μερικές μέρες μετά το άνοιγμα που επιχειρούσε ο Αλαφούζος προς τον σαουδάραβα πρίγκιπα.

Δίνουν δώρο
στον Ζεσουάλδο

Ο Αλαφούζος έθεσε στόχο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τα 20 εκατ. ευρώ. «Θα είναι αποτυχία μου εάν δεν καταφέρω να συγκεντρώσω αυτά τα χρήματα», δήλωσε ο καναλάρχης. Η αλήθεια είναι πως ο Αλαφούζος έχει διασφαλίσει τα χρήματα και για τις μεταγραφικές κινήσεις. Στην τελευταία συζήτησή του με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα του υποσχέθηκε τέσσερις μεταγραφές, έστω και με χαμηλό μπάτζετ. Ελπίζουν, όμως, στην Παιανία ότι ο Πορτογάλος θα βρει άλλα τέσσερα λαβράκια τύπου Κουίνσι και Ζέκα. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα γίνει ανταγωνιστικός και θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, άλλωστε, στηρίζεται ο Αλαφούζος. Στα έσοδα της ΟΥΕΦΑ υπολογίζει για να επιτύχει το εγχείρημά του.


Σχολιάστε εδώ