Η Νέα Δημοκρατία εγγύηση για το αύριο της Ελλάδας

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα και υπό αυτές τις συνθήκες διεξάγονται οι εκλογές της 17ης Ιουνίου. Έχοντας κυρίαρχο συναίσθημα τον φόβο και την αβεβαιότητα για το αύριο προσέρχονται οι πολίτες στις κάλπες, ακούγοντας καθημερινά τους εκπροσώπους της δημαγωγίας με ανευθυνότητα να προτείνουν λύσεις απομόνωσης, ενώ παράλληλα τα φαινόμενα βίας που εισέρχονται στο πολιτικό σκηνικό του τόπου υπενθυμίζουν ότι εκεί που αρχίζει η βία τελειώνει η πολιτική.

Καλούμαστε λοιπόν και πρέπει να προασπίσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς, καθόσον είναι αυτονόητο ότι μόνο μέσα από τη δημοκρατική ομαλότητα μπορεί να προωθηθούν οι λύσεις εξόδου από την κρίση. Λύσεις που να διασφαλίσουν την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και να δημιουργήσουν συνθήκες επανεκκίνησης της οικονομίας. Και όλα αυτά υπό την αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση εξασφάλισης της κοινωνικής συνοχής.

Το τετράπτυχο αυτό -δημοκρατική ομαλότητα, κοινωνική συνοχή, ευρωπαϊκός προσανατολισμός και οικονομική ανάπτυξη- αποτελεί τον πυλώνα για την αντιμετώπιση της κρίσης και μόνο η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη μπορεί να το εξασφαλίσει.

Με προτάσεις επεξεργασμένες, κοστολογημένες, ολοκληρωμένες και ρεαλιστικές, η Νέα Δημοκρατία μπορεί να βάλει τη χώρα σε τροχιά ανάκαμψης και ανάπτυξης. Για το καλό της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα, για να σταματήσει επιτέλους η κατρακύλα της καθημερινότητας και να αρχίσει να βελτιώνεται το επίπεδο διαβίωσης.

Με νηφαλιότητα πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις Σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας και να αντιληφθούμε ότι η θετική ψήφος προς τη Νέα Δημοκρατία είναι ψήφος στήριξης της χώρας, είναι ψήφος για το αύριο της ελληνικής κοινωνίας.


Σχολιάστε εδώ