Η ιδιωτική τηλεόραση θέλει τον πρώτο ρόλο

Είναι επίσης και μια αναμέτρηση για τους αστέρες της TV, οι εκτιμήσεις των οποίων αμφισβητούνται διαρκώς το τελευταίο διάστημα, με την υποτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ και τη συκοφάντηση του ΚΚΕ.

Το Mega ξεκινάει στις 7.00 (Χασαπόπουλος, Αναγνωστάκης). Στις 10.00 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης στην έκτακτη εκπομπή «Mega Εκλογές 2012 – Η ώρα της κάλπης». Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τα εκλογικά κέντρα και τα γραφεία των κομμάτων και συζητήσεις στο στούντιο για την επόμενη μέρα και ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων.

Στις 18.15 αρχίζει ο εκλογικός μαραθώνιος στο Mega, με την Όλγα Τρέμη, συντονίστρια της εκπομπής, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα. Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με τη συνδρομή του πρόεδρου της GPO Τάκη Θεοδωρικάκου. Το Mega θα μεταδώσει και σε live streaming το έκτακτο ενημερωτικό πρόγραμμα της ημέρας των εκλογών, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του www. megatv.com/ekloges2012.

Ο ΑΝΤ1 δείχνει να είναι η ήρεμη δύναμη, με τη Μαρία Χούκλη να έχει τον πρώτο ρόλο και με τον διευθυντή Ειδήσεων Στρατή Λιαρέλη στο στούντιο.

Στον Alpha ο Αντώνης Σρόιτερ, μαζί με τους Δήμο Βερύκιο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιάννα Παπαδάκου και τους παρουσιαστές Νίκο Μάνεση, Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Αλεβίζου, θα βρίσκονται από τις 18:00 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο για να μεταφέρουν τον παλμό των εκλογών. Μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος της Marc Θωμάς Γεράκης, ο οποίος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Ο ΣΚΑΪ θα έχει συνεχή ενημέρωση από το πρωί. Στις 18.00 την εκπομπή για τις εκλογές θα παρουσιάσει η Σία Κοσιώνη και θα συνεχίσει το βράδυ ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η ΝΕΤ μπαίνει στη μάχη από τις 6.00 το πρωί (Αρβανίτης, Κατσίμη). Περισσότεροι από 400 εργαζόμενοι της ΕΡΤ –δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παραγωγοί και σκηνοθέτες– θα καλύψουν με απευθείας συνδέσεις από την Αθήνα και όλη την περιφέρεια την εκλογική αναμέτρηση, χρησιμοποιώντας τρεις δορυφόρους, είκοσι μονάδες εξωτερικών μεταδόσεων και δεκάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία ανά την επικράτεια. Η ΝΕΤ θα ενημερώνει συνεχώς τους τηλεθεατές, σε συνεργασία με την ΕΤ3 και τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΤ. Ο μαραθώνιος της εκλογικής βραδιάς θα αρχίσει στις 18:00 με την Έλλη Στάη. Μαζί της στο στούντιο θα βρίσκονται ο Γιάννης Πολίτης και ο Νίκος Φελέκης. Στις 19.00 ο εκλογικός αναλυτής – διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ALCO Κώστας Παναγόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Στο στούντιο θα βρίσκονται βουλευτές και στελέχη όλων των κομμάτων, πολιτικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι όλων των χώρων του δημόσιου βίου, οι οποίοι θα δίνουν την ερμηνεία τους για το αποτέλεσμα της κάλπης. Παράλληλα, το δίκτυο ανταποκριτών της ΕΡΤ θα μεταφέρει τον πρώτο αντίκτυπο των ελληνικών εκλογών στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ευρώπη και την Αμερική. Μέχρι το πρωί η ΝΕΤ θα μεταδίδει κάρτες με όλα τα αποτελέσματα.

Το Kontra Channel θα αρχίσει στις 18.00 και θα συνεχίσει μέχρι τις 3.00 το πρωί, με όλη την ομάδα τού «Επί του Πιεστηρίου» και του δελτίου ειδήσεων και με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Παλμός», Πασχάλη Τεμεκενίδη.


Σχολιάστε εδώ