ΔΙΑΤΙ να το κρύψωμεν άλλωστε

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ είναι η συμμετοχή του Β. Μεϊμαράκη στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Μετέχει στον «πρωινό καφέ», όπου αποφασίζεται το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων του Αντ. Σαμαρά, και στη συνέχεια από τη θέση του στην Εκλογική Επιτροπή συντονίζει τις κινήσεις στελεχών και βουλευτών. Παράλληλα έχει συνεχείς επαφές με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων, παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.ά., προκειμένου να κινητοποιήσει τους πάντες εν όψει εκλογών. Και όπως άκουσα, με τον Αντώνη ο Βαγγέλης τα πάει πρίμα, προς ζήλια της αυλής…

Με απόφαση του Αντ. Σαμαρά πριν από έναν μήνα συγκροτήθηκε στη Λ. Συγγρού ομάδα εργασίας με βασικό (και μοναδικό) αντικείμενο τον ΣΥΡΙΖΑ. Καταγράφει αναλυτικά δηλώσεις και ανακοινώσεις του Αλ. Τσίπρα αλλά και όλων ανεξαιρέτως των στελεχών για τα κρίσιμα ζητήματα. Στη συνέχεια τις μελετάει, τις επεξεργάζεται, για να διαπιστώσει αντιφάσεις, ασάφειες και ανακρίβειες… και σημειώνει επιτυχίες. Η πιο πρόσφατη είχε να κάνει με την εξαγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα επιβάλει έκτακτο φόρο σε όσους έχουν εισοδήματα πάνω από 50.000 ευρώ. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι τα έσοδα για το κράτος θα είναι σημαντικά, αφού οι φορολογούμενοι που υπερβαίνουν το όριο των 50.000 είναι τουλάχιστον 750.000. Λοιπόν, τα μέλη της γαλάζιας επιτροπής έβαλαν κάτω τα πλήρη στοιχεία από το υπουργείο Οικονομικών και… ανακάλυψαν ότι ο αριθμός των συγκεκριμένων φορολογουμένων δεν ξεπερνά τις 33.000!

Καλά είναι τα μηνύματα από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη. Ότι η ΝΔ μπορεί να κερδίσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου την έδρα της κυρίας Θεοπεφτάτου του ΣΥΡΙΖΑ. Η ριζική αλλαγή του ψηφοδελτίου, που έκανε η Συγγρού, λένε ότι, φέρνει ψήφους… Ως γνωστόν, επικεφαλής είναι ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος.


Σχολιάστε εδώ