Γιατί θέλουν στην ΑΕΚ τον Άγγελο Αναστασιάδη…

Οι οργανωμένοι οπαδοί θα συγκεντρωθούν στον χώρο όπου βρισκόταν το γήπεδο της Ένωσης και έχουν προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις, ακόμα και παιδική σκηνή, ενώ θα καθαρίσουν και το οικόπεδο του γηπέδου, όπως πράττουν κάθε χρόνο. Όμως, οι μέτοχοι και οι παράγοντες έχουν θορυβηθεί και ανησυχούν μήπως η συγκέντρωση πολλών οπαδών δημιουργήσει καταστάσεις συλλαλητηρίου.

Ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο και ποντάρουν στα εισιτήρια διαρκείας για να κλείσουν κάποιες τρύπες. Για τα δεδομένα της χώρας και της ΑΕΚ, η κίνηση των τριών πρώτων ημερών χαρακτηρίζεται ικανοποιητική, αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για την εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ και ΟΤΕ στα Σπάτα.

Συμφωνούν όλοι!

Στον αγωνιστικό προγραμματισμό, οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της Σούπερ Λίγκας. Όπως, όμως, δείχνουν οι κινήσεις τους έως τώρα, το βασικό μέλημά τους είναι η κατάρτιση του ρόστερ με νεαρούς παίκτες και η στροφή σε έναν προπονητή που θα μπορεί να γίνει ο μπροστάρης της προσπάθειας, θα εμπνεύσει, δηλαδή, τους παίκτες και θα τους καθοδηγήσει σωστά στην τακτική. Γιʼ αυτό και προσανατολίζονται στην πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, για τον οποίο συμφωνούν και ο Δημητρέλος και ο Ντέμης Νικολαΐδης. Άλλωστε, ο τελευταίος τον είχε στο μυαλό του και το 2008, όταν έλυσε το συμβόλαιο του Σέρα Φερέρ, αλλά τότε προτίμησε τον Νίκο Κωστένογλου, επειδή ο τελευταίος ήταν συνεργάτης του Ισπανού και γνώριζε τα αποδυτήρια της ομάδας.


Σχολιάστε εδώ