Αποθηριώθηκαν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ οι πανικόβλητοι μνημονιακοί

Θα αρχίσω επαναλαμβάνοντας μια ΚΑΙΡΙΑ και ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ επιδίωξη εκείνων που λυσσομανούν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Την ακόλουθη: «Έξωθεν και έσωθεν κατευθυνόμενοι προπαγανδιστές της (συγκαλυπτόμενης) καταστροφής επιχειρούν ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ»! Πρόκειται για ασύλληπτης κυνικότητας απαίτηση, η οποία απευθύνεται –έτσι νομίζουν οι εμπνευστές μιας τέτοιας επιδίωξης– σε πανηλίθια βλακόμετρα και μαζοχιστές! Λες και δεν γνωρίζουν οι Έλληνες, ακόμα και οι λιγότερο ευφυείς εξ αυτών, ότι θα είναι τραγικό ολίσθημα να εμπιστευθούν την ψήφο τους σʼ εκείνους που μας οδήγησαν στην αδιέξοδη σημερινή κατάντια. Γιʼ αυτό θα τους καταψηφίσουν πανηγυρικά, καταψηφίζοντας ταυτόχρονα και τα ασύστολα ψεύδη που εξακολουθούν να αραδιάζουν. Αλλά και άλλοι ψηφοφόροι που στις εκλογές της 6ης Μαΐου προτίμησαν διαφορετικά μικρομέγαλα κόμματα, στις 17 Ιουνίου θα μειώσουν τη δύναμη αυτών των κομμάτων οργισμένοι λόγω της εμπαθούς κατασυκοφάντησης του ΣΥΡΙΖΑ εκ μέρους των, πλην Καμμένου, ηγεσιών τους και θα στραφούν για πρώτη φορά, εμπλουτίζοντάς τες σημαντικά, στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χρειάζομαι δημοσκοπήσεις –οι περισσότερες, άλλωστε, είναι κάλπικες– για να το διαπιστώσω. Ο σκεπτόμενος Έλληνας ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ σε πολλά επίπεδα. Και θα το αποδείξει έμπρακτα στην… «κάλτσα», σύμφωνα με τον αλήστου μνήμης Γιωργάκη, την άλλη Κυριακή.

Μέρκελ, Σόιμπλε, Λαγκάρντ και Μπαρόζο, ομού με λίαν εκφοβιστικά δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο και στο διαδίκτυο, κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν τα μνημονιακά κόμματα στην Ελλάδα. Επιτυγχάνουν όμως ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Πεισμώνουν τους ραγδαία αυξανόμενους αντιμνημονιακούς ψηφοφόρους, οι οποίοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα αποτέλεσμα, εικάζω, που θα εκπλήξει τους πάντες –διαισθητική κυρίως είναι η εκτίμησή μου– λόγω του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ποσοστού που θα αποκομίσει.

Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς τις εμπεριστατωμένες και νομικά ακλόνητες αναλύσεις που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς ο ηθικά ανεπίληπτος και επιστημονικά αδιάβλητος Γιώργος Κασιμάτης –η τελευταία ανάλυσή του αναρτήθηκε στις 16 Μαΐου 2012 από την olympiada–, προκειμένου να αντιληφθεί ότι με τα Μνημόνια 1 και 2 και τους επαχθέστατους εφαρμοστικούς νόμους μάς κρατάνε σιδηροδέσμιους για πολλές δεκαετίες οι ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ δανειστές μας. Αρκούν και οι από δεύτερο χέρι επισημάνσεις πλειάδας αρθρογράφων, που προδιαγράφουν τη θηλιά με την οποία έχουν περιτυλίξει τον λαιμό μας. Άρα, γνωρίζουμε ΟΛΟΙ τι μας περιμένει αν ενδώσουμε στο σαθρό και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΝΕΦΙΚΤΟ δίλημμα «ευρώ ή δραχμή;». Ένα δίλημμα με το οποίο θα συνεχίσουν να μας βομβαρδίζουν μέχρι να κλείσουν οι κάλπες την άλλη Κυριακή.

Έχουν γνώση, βέβαια, οι φύλακες. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει φροντίσει εγκαίρως να κάνει καίριες προκαταρκτικές κινήσεις. Η μετάβασή του μαζί με τον Μανώλη Γλέζο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Άμυνας, με τα εκεί διαμειφθέντα, υπήρξε μεγάλη επιτυχία. Κατά τη συνάντηση αυτή όλοι ήταν Έλληνες και όλοι, σε διαφορετικούς τομείς, εξίσου πατριώτες. Δεύτερη μεγάλης εμβέλειας πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα ήταν η ενημέρωση των πρεσβευτών της G20 για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και οι απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις των προσκεκλημένων του. Τι κι αν τον σνομπάρισαν ορισμένοι πρεσβευτές μεγάλων χωρών, που έστειλαν αντιπροσώπους τους; Κι αυτοί όμως θα πληροφορήθηκαν τα λεχθέντα μέσω εκείνων.

Η Αλέκα Παπαρήγα διατείνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι… ένα νέο ΠΑΣΟΚ! Και κατʼ επέκτασιν ότι επανέρχεται ο δικομματισμός μέσω ΝΔ και… νέου ΠΑΣΟΚ! Εάν η παρομοίωση αυτή δεν είναι ηθελημένη –προσωπικά πιστεύω πως ΕΙΝΑΙ ηθελημένη–, τότε πλανάται πλάνην οικτράν. Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενσωμάτωσε τους διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ Σοφία Σακοράφα και Γιώργο Κουρουμπλή, και όσοι άλλοι ΠΑΣΟΚοι, βουλευτές και μη, ήρθαν ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΣ.

Αγνοεί, άραγε, η κ. Παπαρήγα, ή απλώς το παρασιωπά, ότι σχεδόν η πλειονότητα των σημιτικών ΠΑΣΟΚων μετακόμισε στη ΔΗΜΑΡ του σοβαροφανούς Φώτη Κουβέλη; Μια ΔΗΜΑΡ με βαρβάτα στελέχη αντιΣΥΡΙΖικής μανίας, όπως ο… λογικός Μπίστης και ο εκτός τόπου και χρόνου ΥΒΡΙΣΤΗΣ Ψαριανός, ο οποίος, όλως τυχαίως, καλείται σε ΟΛΑ τα κανάλια καθημερινά και σε λίγες, ομολογουμένως, ραδιοφωνικές (ου μην αλλά και… ραδιοφονικές) εκπομπές, για να εκχύσει το δηλητήριό του. Αφήνω την απάτριδα Ρεπούση και τον ξερόλα και ακατάσχετα αγορεύοντα Μαργαρίτη, που λειτουργούν μαζί με τους προαναφερθέντες και ορισμένους άλλους ΕΝΑΝΤΙΟΝ του κόμματός τους. Όπως ακριβώς, δηλαδή, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ και ο Μπαρόζο εις βάρος των μνημονιακών κομμάτων στην Ελλάδα. Ούτε οι πρώτοι της ΔΗΜΑΡ ούτε οι δεύτεροι του κονκλάβιου των… σωτήρων μας το έχουν συνειδητοποιήσει, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΥΓ.: Δεν πρόκειται να σχολιάσω τα θρασύδειλα γρονθοκοπήματα εναντίον μάλιστα ανυπεράσπιστης γυναίκας, της Λιάνας Κανέλλη, του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Γρονθοκοπήματα για τα οποία ασφαλώς ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ όσοι ψήφισαν αυτό το κόμμα στις 6 Μαΐου. Ελπίζω βάσιμα ότι κάποιοι εξ αυτών, έστω και λίγοι, θα κάνουν άλλη επιλογή στις 17 Ιουνίου!


Σχολιάστε εδώ