Απεργίες και προσφυγές απειλούν με διάλυση τον Άρη

Σε απεργία προχώρησαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Άρης. Ο μέσος όρος καθυστέρησης στις πληρωμές τους είναι επτά μήνες και έτσι κατέφυγαν στην Επιθεώρηση Εργασίας και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Την ίδια ώρα οι παίκτες καταθέτουν τη μία προσφυγή μετά την άλλη. Ακόμα και ο Νέρι Καστίγιο απείλησε πως θα προσφύγει για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Δέχτηκε, βέβαια, να χαρίσει μερικά χρήματα στους «κίτρινους», αλλά ζήτησε την εφάπαξ καταβολή των υπολοίπων. Κάτι που μόνο με θαύμα μπορεί να συμβεί, διότι τα ανοίγματα του Άρη είναι μεγάλα και, όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, «από τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι κατασχέσεις από τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία».

Η εξασφάλιση των χρημάτων που απαιτούνται για την καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών στους κρατικούς φορείς αποτελεί τον καημό του Θανάση Αθανασιάδη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ γνωρίζει ότι επί της ουσίας κινδυνεύουν ο ίδιος και ο Λάμπρος Σκόρδας. Και αν για τον τελευταίο νοιάζεται ελάχιστα, φυσικά και δεν θέλει να δει τους δικαστικούς κλητήρες να προχωρούν στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του.

Ο άνθρωπος που κινεί προσωρινά τα νήματα, ο Ζαμπέτας, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον του Γιάννη Ιωαννίδη και να κερδίσει χρόνο, με την ελπίδα να βρει χρήματα για να τρέξει η ομάδα. Ακόμα και για δάνειο ψάχτηκε ο Ζαμπέτας, αλλά βρήκε κλειστές τις πόρτες των τραπεζών.


Σχολιάστε εδώ